Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként számít a férfi jövedelme a párválasztásnál?
A kérdés arra vonatkozik hogy össze e jönnél olyannal aki 400 ezer nettónàl kevesebbet keres?
(És kommentben azt is megírhatod mit gondolsz azokról akik minimálbért 250 ezer nettó körül keresnek csak )
Szerintem a legtobb ember garantalt berminimut keres.
Szoval nekik is van szep baratnojuk…
Na itt van megint az idióták hada, aki nem tud különbséget tenni a bruttó-, nettó-, minimál-, átlag- és mediánbér közt.
🤦♀️
14.
De a szülők DIPLOMÁSÉTTERMISÉGI gyereket akarnak, és inkább bölcsésznek küldik valami diplomagyárba.
És a nők itteni válaszai olvasva is rájöhetsz, hogy nem kell nekik egyszerűmelós, hanem DIPLOMÁS kell.
15
14 wok
Nője válogatja. A feleségem nem volt diplomás. Most össze nem jönnék csóró tanulatlan nővel. A diplomás nőket is megértem, hogy vannak igényeik. Azt nem értem, amit 14-ben írtam, hogy miért sírnak emberek a pénz miatt, amikor a szakmunkás vállalkozók szerintem jól keresnek. Hónapokre előre be vannak táblázva. Aránylag jól keresek programozóként. Ha nem lenne meló kitanulnék valami mást, nem itt sírnék. zokognak, hogy 250 nettó már micsoda pénz, mikor semmihez nem értő rokon gyerek 300k nettót kap biztonsági őrként. Mi a fuxt csinálnak akik itt háborognak a pénz miatt, amikor azt látom hogy egy egyszerű melós vállalkozó megél?
14
Én csak arról beszélek, hogy ha már az interneten okoskodunk akkor illene ismerni a különböző fogalmakat - függetlenül attól, hogy magukról az összegekről mit gondolunk.
16
És nőként szerinted melyik könnyebb nekem? Elvégezni egy egyetemet vagy mondjuk betonozni? Az az igazság, hogy nőként baromira nincs lehetőség a tanuláson kívül, vagy ott van meg az, ha az ember gazdag pasit fog magának (ami szerintem borzasztó szánalmas).
16 vok.
Nem rugdosnék le egy jómódú, diplomás, művelt nőt az ágyamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!