Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párválasztásnál gondolsz rá, hogy a leendő gyereketek milyen lesz? Mennyire számít a külső (pl. szemszín, magasság), vagy belső tulajdonság (pl. bájos, határozott)?
Én mindig bájos lánnyal próbálok ismerkedni, mert aranyos gyereket szeretnék... ugyanakkor a lelki erőt, határozottságot is nagyra értékelem, mert nem szeretném, hogy kamaszkorban-fiatal felnőttként életképtelen legyen a gyerekem.
Más is gondol ilyenekre?
29/F
Ebben az a "buktató" hogy két szép embernek nem mindig lesz szép gyereke. Láttam már olyam családot ahol mindkét szülő szép ember volt, de a gyerek hát szegény...más rokonra is hasonlíthat a gyerek, vagy szimplán lehet hogy két szép ember "keveréke" valahogy mégsem mutat majd olyan jól.
De szerintem társat nem ez alapján kell valasztani.
Hallottál már arról, hogy 7.íziglen bármit örökölhet a gyerek?
Egyáltalán nem biztos, hogy két szép embernek szép gyereke lesz, vagy forditva.
Az én fiam pl.egyikőnkre sem hasonlít (én szültem, és nem a postásé).
Kreol bőre van, nekünk fehér mint a hó. Dédnagyszüleim kiskunok, ők voltak barnábbak.
Szóval megszívhatod ha így gondolkozol.
Gratulálok hozzá.
Ugye tudod, nem csak az anyukától örököl a gyereke, hanem a többi felmenőtől is?
"7.íziglen bármit örökölhet a gyerek?"
Hülyeség ez a 7. Semmi bizonyíték nincs erre, bármi előbukkanhat a múltból.
Amúgy, szeretnél egy bájos, nőies tulajdonságokkal rendelkező fiú gyereket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!