Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy férfinak ahhoz, hogy legyen esélye nálatok?
Nincs értelme a kérdésnek.
Mit számít,hogy nekem milyen tulajdonságok jönnek be egy pasinál..?Ha elmondom,akkor megpróbálsz olyan lenni??
Próbálom összeszedni, de nálam nagyon széles az a skála, amin az ideális férfi mozog. Szóval ezeket ne kezeld kőbe vésett elvárásoknak. Hozzáteszem, a belső terén válogatósabb vagyok, végső soron "az marad mellettem", ráadásul külsőre nehéz mit mondani, mert ami x-nek jól áll, az y-hoz nem passzol.:)
Külsőre:
-ápolt
-nálam ne legyen alacsonyabb
-imádom a kék szemeket (ennek ellenére sosem volt kék szemű párom, szóval ez csak amolyan kis butaság)
-erősebb legyen nálam (ez lelkileg is igaz lesz, itt azt értem, hogy ne legyen vékonyabb a karja, mint nekem és ne legyen puhányabb nálam, ez az én nőiesség-érzésemhez kell, sajnálom:( )
Belsőre:
-tanult (nem muszáj ahhoz értenie, amihez én értek, de tudjon olyat, amiért fel tudok rá nézni, érdekelje valami úgy igazán és lehessen vele művelt témákról is beszélni)
-művelt (műkedvelő, legyen az vers, könyv, színház, tudjak vele ilyen programokat tervezni, nem kell mindent tudnia, csak akarjon belelátni ennek a mélységébe és szépségébe)
-nyitott, érdeklődő (részben az előzőekkel összefüggésben, akarjon tanulni, új dolgokat megismerni, kísérletezni új dolgokkal, legyen kíváncsi arra, ami őt körülveszi)
-határozott(tudja a dolgát velem szemben és az életben is)
-céltudatos (legyenek céljai, valós célok, amikért nap, mint nap dolgozik, ahogy én)
-magabiztos
-higgadt (ne hidztizzen, ne drámázzon, tudjuk megbeszélni azt, ha valami gondunk van és megoldást keresni csaták helyett)
-kommunikatív/egyenes (mondja meg, ha valamit akar, én sem beszélek rébuszokban, ha valamit akarok a másiktól és nem várok csodát burkolt jelzések után, arra(is) van a szám, hogy közöljem/ez arra is vonatkozik, hogy tudjunk beszélgetni egymással, tabuk nélkül, akár a végtelenségig, akkor nem lesz unalmas)
-sokoldalú (én is igyekszem kicsit érteni mindenhez, szeretem a csodabogarakat :) )
-hűséges
-őszinte (nem vagyok az, akitől félni kell, ha megölt valakit, inkább ásom vele a tetemet és megoldjuk, minthogy elhallgassa :D)
-humoros/laza (ez relatív, de ahogy elvárom, hogy a komoly dolgokról komolyan és a maga mélységében tudjunk beszélgetni, úgy azt is, hogy tudjunk lazítani, akár úgy is, mint két haver)
-intelligens (a fentiek ezt szerintem lefedik, IQ és EQ egyaránt fontos)
-megértő (legyen olyan, akinek az ember el tud mondani bármit, nekem is el lehet, én is találok olyan megoldást, ami mindkettőnknek jó, szeretném, ha ez benne is meglenne)
-optimista(vagy legalább realista, tényleg nem szeretem, ha valaki ok nélkül hisztizik mindenen,a világ egy klassz hely, csak észre kell venni)
-kreatív(ágyban, meglepik terén, mindenben, szeretem én is ezt "játszani" és azt is, ha velem játsszák :)) )
Ennyi, és mondom, ez nem elvárás, de ha találok ilyet, akkor azt hiszem, ő lesz a nagy ő.:D
20L
- intelligens, művelt, tájékozott, logikus gondolkodású
- udvarias és ismeri az illemet
- magabiztos, határozott, van véleménye a világról
- nem anyupicifia
- hasonlít az enyémre a humora
- tud lelkesedni dolgokért
- tud spontán / játékos és komoly is lenni, amikor szükséges
ami nem kizárólag, de előny:
- mérsékelt (egyes dolgokban konzervatívabb, egyes dolgokban liberálisabb és nincsenek szélsőséges közéleti nézetei)
- agnosztikus nézeteket vall
Értelmetlen a kérdés, mert a nők tudat alattija a döntő, aminek a működését ők maguk sem ismerik.
Persze vannak szokásos tulajdonságokat amiket leírnak, de nagy valószínűséggel az összes tulajdonsággal rendelkező férfinak sem lenne esélye.
23-26 eves,185 cm,70 kg. Humoros,kedves legyen. Szeresse a nala kb 10 evvel oregebb noket. Sprintben persze barmikor lenyomom,meg nem is latszik rajtam a kor. Tudjon pm-et irni. ;)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!