Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok az olyan palikhoz mint a pécsi Christian Grey?
Az olyan faszikra célzok akik szeretik a bdsm-et, szeretnek túl menni a megszokott szexuális szokások határán,a tipikus rosszfiú típusok, akik rengeteg sok nővel voltak már együtt(több száz) fiatal koruk ellenére.
Akikre minden második lány csorgatja a nyálát, akikről titokban fantáziálnak,aki szégyentelenül jóképű,és ezzel tisztában van.
Akinek csak annyit kell tenni hogy megjelenik egy szórakozóhelyen máris lányok garmadája ajánlkozik fel ez első öt percben,és ha akarja akkor többet is haza vihet(olyanokat is akik amúgy ilyen dologba normális esetben nem mennének bele).Akik örömmel termékenyülnének meg általa egyéjszakásban, és megtiszteltetésnek veszik hogy egy ilyen félisten gyerekét nevelhetik fel, azt a tényt hátérrbe szóritva hogy a faszi nem is akar tudni az utódja létezéséről, nem érdekli mivan vele.
A kérdést erre alapozom :
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Fiatal vagyok. Nem kell ilyen pasi. Tényleg minden vágyam, hogy valami nemibeteggel feküdjek össze :D
Viccesnek tartom, hogy az incelek miket ki nem találnak arról, hogy mi kell a nőknek.

Kérdező , szurnàd a fosójàt mi?
😆

Kérdező én megértem amit mondasz, saját szememmel tapasztaltam amit írsz. Úgyhogy ez a válasz leginkább neked szól, mivel más számára az írásom értelmezhetetlen hülyeség lenne csak.
Ha abban a környezetben szocializálódtál mint én akkor ez a világ legtermészetesebb dolga,bármennyire is nehéz szívvel is de elfogadod hogy ilyen a világ , fiatalság bolondság,nem tudsz ellene mit tenni, akkor is ha látod hogy ezzel csak maguknak ártanak,nem segíthetsz rajtuk,majd tanulnak a hibájukból, talán megérnek a buta kislányok.
Mindenki a szűk környezetében értelmezi a világot egy országon belül különböző valóságok lehetnek, mindig az ott élők határozzák ezt meg ,
Mintahogy a falu különbözik a városoktól,úgy a városok is különböznek egymástól. Mindegyik vidéki városnak megvan a maga sajátosága, éjszakai élete , szórakozóhelyeken, kocsmákban összejáró közösségei akik érintkeznek egymással, ezekben a körökben kialakulhat teljesen egyedi ételvitel, gondolkodásmód amire az ország más részein nincsen példa mert igény, lehetőség, bázis híján van.Elszabadulhatnak álltias viselkedésminták, elbúrjánozhat az agresszió,de akár intellektuális fellegvár is lehet az értelmiség számára.
Pécsi lakosként különböző zenés-táncos mulatóhelyek, és beülős pubok, romkocsmák világában megtapasztalt dolgokat írom le.
A világon soha nem volt annyira promotálva , az élvek hajhászása mint jelen korunkban.
Mindenhol ez ömlik a fiatalokra a zene, sorozatok, filmek, reklámok áltál, hogy fogyassz, szexelj , élvezd az életet ameddig lehet ,fiatalon éld ki magad.Nem kell felelősséget vállanod semmiért, nyugodtan kísérletezz, csak egyszer élsz .Tedd meg nyugodtan,hiszen kinek ártasz vele?A környzetedben is erre látsz csak példát, és előbb utóbb a nyomás hatására engedsz ezeknek. Lányok ingerküszöbét feltolják olyan magasra hogy annak egy átlag jános nem felel meg.A felszínesség csúcsra járatódik ezekben a tinédzser években, és csak az átlagfeletti, a jó, a szép kell.
Üdvözöllek a g"civel és alkohollal folyó kánaánban, az eki halmon heverő város romjain.Üdvözöllek a PÉCSI VALÓSÁGBAN, a normális kapcsolatot keresők poklában.
Erre jönnek azok a bizonyos pécsi Christian Greyek, a járó-kelő spermabankok. Akikre minden a lányok által vágyott dolog kényelmesen ráhúzható.A tökéletes hím példány akinek 10 gyereket is szülnének.
A térben kialakult vákumba beszivárognak és gyökeret eresztenek ezek a srácok akik a jelen korunkban igencsak népszerű romantikus tini regények és wattpad fanfictionök főhösének szerepét filmbeli adaptációkban simán betölthetnék. A lányok vágyainak megtestesítői külsőleg legalábbis mindenképp.
Az említett csávót látomásból ismerem, én is hallottam rólam a meredek városi legendákat több helyről, és elkeserítő mindenképpen az eset ,de sajnos közelsem egyedi.
Ő egy mintapéldánya, zászlós hajója a városunkban végigsöprő trendnek.Méltó arra hogy pécsi celeb legyen, a celeb szó minden negatív jelentésével, konnotációjával együtt.
A srác mindenevőnek mondható, rárepül minden nőre, legyeskedik körülöttük ,próbálja felkeltenni bennük a vágyat,ami az esetek többségében elég könnyen és gyorsan megy .
A legszendébb lányokban is kinyit olyan ajtókat aminek hatására szexuálisan "felébrednek",majd miután megkapta a kielégülést ignorálja őket.Elkurvásítja a lányt, megkedvelteti vele a szexet, eléri hogy azt az élményt hajszolja ,keresse, amit vele átélt és ne nyugodjon addig ameddig meg nem találja,a csávónak a másik nick neve az hogy "eufória" a hatás miatt amit együtt létek alatt okoz.
Egy alkalommal amikor a kiskorsóban iszogattunk ismerősökkel ő is megjelent, az alapzaj ami volt egy pillantra lecsitult , és a csajok elkezdtek összesúgni, láttam ahogy a szemük kikerekedik, láttam ahogy végig mérik , teljesen szürreális élmény volt számomra mai napig ilyet nem tapasztaltam .
Szerintem ha ezt a csávót kivinnénk Pécsről és letennénk a Föld bármely pontjára ugyanaz lenne a helyzet minden nőt elkábítana pusztán a kinézete nyomán, nem tudnák magukat nagyon türtőztetni ha esetleg még oda is menne és nyíltan ajánlatot tenne.
Egy szomorú tekintetű szexgép aki elpusztította a pécsi puncik egy igen nagy részét, megfertőzve az agyukat mindenféle szadista , kikötözős szexuális kultúrával.
Ha barátnőmmel vagyok és meglátom, akkor annak a helynek ahol ő van az 5km sugarú köréből villám gyorsan elhúzok, megbízom a csajomban, de még így is féltem attól az állatól,félek hogy lecsavarja a kezemről.
Válaszolók nem értik , alábecsülik a csávót, nem látták még, de ha találkoznának vele akkor kíváncsi lennék mennyit változna a véleményük.A kinézete szinte nem evilági, még azt is megmerem kockáztatni hogy sok srácnak ő volt a katlaizátora ami miatt melegek lettek.Tényleg hihetetlen amit képes leművelni, amit Azariah csinált a toi-toi wc mögött azt ő heti töbsször megcsinálja, majdhogynem mindennap.És mindig talál magának újjab és újabb áldozatot,ha nem látnám, tudnám nem hinném el .De ez már csak PÉCSI VALÓSÁG testközelből.

Crish Rudi itt reklàmozza magát, vagy mi van 😆
Normális hetero férfi nem ír be ilyeneket

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!