Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy viszonyulnak ehhez a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viszonyulnak ehhez a nők?

Figyelt kérdés

Nyilván hátrány ha az ember utálja a szüleit, esetleg nem is ál szoba velük.

De automatikusan kizáró ok is?

2022. febr. 6. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Nem az. Sok nőnek ugyanúgy problémás a családja. Max ne egy érzéketlen tahót próbálj kifogni, aki nem ért meg vele.
2022. febr. 6. 08:40
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
Engem ez nem zavar. Az sokkal inkább, ha nyomorult, lehúzó szemétládák a szülei, ő mégsem képes kivágni őket az életéből, miközben ő is tudja, hogy nem jó úgy, ahogy van.
2022. febr. 6. 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem sokkal gázabb az, amikor egy pasi képtelen leválni az anyjáról.

Ha egy ember utálja a szüleit, arról mindig a szülők tehetnek. Minden gyerek eredendően feltétel nélkül szereti a szüleit, így vagyunk kódolva. Ezt a tiszta érzést sajnos csak a szülő ronthatja el.

2022. febr. 6. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Nem hátrány. Én is nagyon szívesen betakarnám földdel apám sajnos... Az ember a családját nem választhatja meg. De arról joga van dönteni, hogy hagyja-e nekik, hogy mérgezzék az életét vagy sem.

Jobban örülök annak, ha valaki megszakítja a kapcsolatot a toxikus szülőjével, mintha hagyja, hogy rátelepedjen és mérgezze egy életen át, "mert mégis csak az anyám/apám"...

2022. febr. 6. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
10%
A nőknél ez pozitívum. Őket az taszítja, ha tartod a kapcsolatot a szüleiddel.
2022. febr. 6. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg rossz emberek, mérgezőek, akkor jobb is, ha nem beszél velük. Így ez nem kizáró ok.

Volt egy exem, 17 éves volt akkor, tehát muszáj volt otthon laknia, na ott az anyjával, meg néha az apjával is durva veszekedések voltak. Volt még 3 testvére, ők nem voltak rosszban az anyjukkal. Amikor én is megismertem, rájöttem, hogy tök aranyos a nő, csak ők nem tudnak rendesen kommunikálni. Amikor náluk voltam, akkor is üvöltve veszekedtek, ez zavart engem, jeleztem is az exemnek, aki erre azt mondta, hogy "most visszafogjuk magunkat a kedvedért". Örültem is, amikor a következő barátommal ismerkedtem és mondta, hogy megy nyaralni a családjával.

Úgyhogy ha tartja valaki a kapcsolatot a szüleivel, akkor az legyen szeretetteljes kapcsolat. Biztos van okod rá, hogy utálod a szüleidet. Megmondom őszintén, én is haragszom rájuk néhány dolog miatt, amit nagyon elcsesztek, de összességében nézve ők nagyon szeretnek engem és lehetőségükhöz mérten meg is tesznek mindent, csak nyilván van, amit rosszul csináltak és nem tudták, hogy mekkora sebet ejtenek majd bennem.

2022. febr. 8. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!