Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Külföldön van olyan szolgáltat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön van olyan szolgáltatás ami pénzért ölelést és kedvességet nyújt, nálunk miért nincsen?

Figyelt kérdés

Nekem nagy szükségem lenne rá.

F

2022. jún. 20. 08:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
68%
A magyarok alapból utálják egymást, egy ilyen elvárás szerintem nem az ölelést eredményezné... Használd a fantáziádat, és kitalálható, hogy inkább mit eredményezne...
2022. jún. 20. 10:18
 22/24 A kérdező kommentje:
24 vagyok.
2022. jún. 20. 10:20
 23/24 anonim ***** válasza:

Engem anyám sosem ölelt meg, mert " ő nem igényli" .Így nőttem fel, mert apám hamar meghalt.

Mikor volt párom,akkor sok ölelést adtam-kaptam. Aztán szakított, és most nincs senki. De pénzért akkor sem kellene senkitől,mert nem őszinte és nem szívből jön.

Nyilván annak nagyobb az értéke, minden téren,de ezt gondolom elhiszed és osztod ezt a nézetem.

De ha tudnád, mennyien vagyunk akik nem kapnak szeretetet,ölelést, azt hiszem ledöbbennél. És élünk, meg kell tanulni ezzel együtt élni.

2022. jún. 20. 12:45
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jelenik meg ilyen szolgáltatás a piacon, ha van rá kereslet. Nálunk szerintem a csak ölelésre kicsi a kereslet, és sztem ha vki mégis elkezdené, a legtöbb férfi sajnos megpróbálná beleerőszakolni a farkát. Mert gondolom, te is nőktől szeretnéd, nem 60éves férfiaktól.
2022. jún. 20. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!