Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön van olyan szolgáltatás ami pénzért ölelést és kedvességet nyújt, nálunk miért nincsen?
Figyelt kérdés
Nekem nagy szükségem lenne rá.
F
2022. jún. 20. 08:04
11/24 Mathus válasza:
"Nincsen családom, rokonokkal nem tartom a kapcsolatot, barátaim nincsenek."
Akkor ne lepődj meg, ha a kutya nem nyitja rád az ajtót. Persze szerinted semmit sem hibáztál, hogy egyedül vagy.
12/24 anonim válasza:
Ha fizetsz, szex nélkül is ölelgetnek...és ha jót is akarsz tenni, akkor fizess egy hajléktalannak, így mind a ketten jól fogtok járni;)
13/24 anonim válasza:
De az neked miért lenne jó, hogy valaki érdekből, anyagi megfontolásból, fizetség ellenében kedves veled?
14/24 A kérdező kommentje:
Mert egyebként senki nem kedves velem. Biztos én tehetek róla, hogy meghaltak a szüleim, kedves válaszoló vagy.
2022. jún. 20. 09:26
15/24 anonim válasza:
13
Egyszerűbb, mint keresgélni hetekig valakit meg udvarolgatni és talán a semmiért...bizonyára így véli joggal.
Vehetne egy kutyát is akár...
16/24 A kérdező kommentje:
De nem fogom leírni ide az életem. Nehezen ment a kapcsolat kialakitás mindig is.
Ezért gondoltam erre.
2022. jún. 20. 09:30
17/24 anonim válasza:
Vegyél kutyát-macskát kezdetnek..., aztán sétáltatáskor csak találsz egy kóbor gazdit kutyával...
18/24 A kérdező kommentje:
Keveset vagyok otthon, nem tarthatok kutyát panelba.
2022. jún. 20. 09:36
19/24 anonim válasza:
Ez nagyon szomorú :(
Hány éves vagy?
20/24 anonim válasza:
"Rengetegen vannak akiknek nincsen senkijük, aki szeretné őket."
Ez így van, de ezen nem segít az, ha valaki pénzért ölelgeti. Az ugyanúgy nem szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!