Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges prostituálthoz menni úgy, hogy nem vennéd igénybe a szolgáltatást?
Szeretném gyakorolni a nőkkel való beszélgetést, de nem akarok visszautasítást.
Ha fizetnék érte, akkor muszály szexelni is?
Így talán szoknám kicsit a nők társaságát. Aztán szép fokozatosan lehetne továbbhaladni.
33F
Felhívod a kiszemelt prostituáltat és megkérdezed tőle, hogy ez lehetséges-e és ha igen, mennyibe kerülne. Mondjuk szerintem a többségük örömmel fogadna, könnyű pénz nekik.
Bár szerintem ez egy elég buta megközelítés, mert nem "igazi". Sokkal több értelme lenne, ha csatlakoznál néhány (vegyes) közösséghez (leginkább hobbikhoz köthetőekhez) és ott kezdenéd ezt el.
Lehetségesnek az, sőt sztem örülnének is neki, hogy nem kell szexelni, csak dumálni, és ugyanannyit megkeres vele.
Viszont nem gondolom, hogy ez kifizetődő lenne hosszú távon. A nőkkel való beszélgetéshez az is hozzátartozik, hogy bizony tudni kell kezelni a visszautasítást. Ha ahhoz szoktatod magad hozzá, hogy akivel beszélsz, az úgysem hajthat el, mert már kifizetted, óhatatlanul azt várod majd el a random nőtől is, akihez az utcán mész hozzá, és nem fogod tudni a helyén kezelni. Ráadásul a prosti sokkal kedvesebb lesz hozzád, mint amilyen igazából lenne, mert neki ez a megélhetése - nem fogsz tényleges, őszinte visszacsatolást kapni.
Miert nem ismerkedsz interneten, tarskereson?
1 kave araert tudnal nokkel beszelgetni, vagy elviszed oket egy flancos etterembe es nem a prostinak adnal 15-20 ezret beszelgetesert meg mumosolyert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!