Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a Tinder elrejtette a profilom?
Figyelt kérdés
Előzőleg 450 matchem volt, majd összejöttem egy lánnyal, és ennek megfelelően letöröltem a Tinder fiókomat nyilván. Viszont 7 hónap után szétmentünk, és most hétfőn regisztráltam Tinderre. Azóta nincsen se új lájkom, se új matchem, pedig ugyan azzal a profillal vagyok, amivel anno 450 matchem volt. Nem értem mi a probléma.2022. jún. 19. 21:15
1/5 anonim 

válasza:

Vagy már nem kellesz úgy a nőknek. :-)
2/5 anonim 

válasza:

Ha nem vagy aktív akkor nem dob fel, így van az algoritmus ha valaki törli vagy csak nem használja, inkatív akkor nem lát senki, mert minek lásson? Szóval lehet időbe telik míg látszódsz másoknál.
3/5 anonim 

válasza:

450 match férfiként, giga Chad vagy? Szép álom.
4/5 anonim 

válasza:

Ismertem olyat akinek több volt, nekem is 210 igaziból ha sokat használod simán összejöhet. Ha fizetsz (ami nem derült ki a posztból) akkor sokkal sokkal több is :D
5/5 A kérdező kommentje:
Nem fizettem érte sosem, lehet most kellene vagy mi? :D
450 match nem sok egyébként, több férfit ismerek, akiknek 1000+ matchük van.
2022. jún. 20. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!