Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart még mindig a match-ei között, ha nem érdeklem?

Figyelt kérdés

A híres randi-appon megismertem egy szimpi srácot, akivel néhány hét üzenetvaltás után randizni mentem. A randi nem sikerült jól, őt nem érdekelte további folytatás. Ezt egyébként tökre tiszteletben tartom. Azóta blokkoltam más üzenetküldő alkalmazásokban és a számát is kitöröltem, de ha megynyitom az appot, akkor látom, hogy ő még nem vált le rólam.

Vajon ez azt jelenti, hogy még valahol mélyen érdeklődik irántam, csak úgy érezte, hogy bizonyos dolgok miatt akkor nem állt készen egy kapcsolatra?

Vagy csak túl komplikálom, és ez valójában nem így működik?

Ilyenkor a fiúk un-matchelni szoktak?

Vélemények?😯

2022. jún. 9. 02:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%

Ha megdugott, akkor jó voltál és jó leszel talonban ínséges időkre.

Ha nem dugott meg, akkor meg egyértelmű, hogy talonban tart.

A fiúk pedig ritkán szoktak unmatchelni, mert nekünk nincs korlátlan lehetőségünk így még a 40-50 matchet összeszedő jó pasiknak is akadnak ínséges idők, amikor ráfanyalodnak olyanokra, akik jelentéktelennek tűntek a jobb vagy nyomulósabb nők árnyékában.

Ráadásul míg a nőkre folyamatosan írogatnak pasik, addig ránk a nők nem, tehát elfér az a passzív match ott a háttérben a sokezer szintén passzív facebook ismerős között.

2022. jún. 9. 02:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem történt köztünk testi kapcsolat!! Szóval a kommented alapján akkor ne képzeljek bele nagy dolgokat abba, hogy még nem unmatch-elt? Valószínűleg csak szimplán nem érdekli kik vannak az üzenetei között?
2022. jún. 9. 02:26
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is csak tartaléknak maradtál meg, főleg Tinderen. Máshol talán azt mondanám, hogy nem foglalkozik ezzel, de azon az appon biztos nem hiába maradtál.

Komolyat semmiképp ne képzelj bele.

2022. jún. 9. 02:37
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Olyan nincs, hogy "valahol mélyen érdeklődik" utánad, inkább csak kitűző vagy a falán.

De szerintem leginákbb még ennyire sem érdekli a dolog, hogy töröljön, már rég másban van.

2022. jún. 9. 02:49
 5/16 anonim ***** válasza:
19%
Nem hiszem, hogy tudná, de a helyzet, hogy Tinderen egy férfi nagyon könnyen kaphat shadow ban-t. Internal valami scoring alapján csinálja ezt a platform (amiről kevés publikus információ van) és azt mondják "büntetőpont" jár azért, ha egy férfi pl. match után nem veszi fel a kapcsolatot vagy nem válaszol chat üzenetre vagy 𝘁𝗼̈𝗿𝗼̈𝗹 𝗲𝗴𝘆 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵-𝗲𝘁. Nők ilyenekért nem kapnak semmi büntetést. Kétlem tudná ezt, de ki tudja, lehet pro user a gyerek :).
2022. jún. 9. 03:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az app érdektelen, ha ti már több más elérhetőségen kommunikáltatok, és egyértelműen nem érdekled!
2022. jún. 9. 03:11
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
#5: Shadow ban... Besz*rok mivel képesek egyesek magyarázni a sikertelenségüket...
2022. jún. 9. 03:36
 8/16 anonim ***** válasza:
59%

Persze megpróbálhatsz nálam okosabb lenni bármiben, csak ahhoz picit magasra kell majd ugranod ;).

[link]

2022. jún. 9. 03:46
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
2: Bizonyára kedves ismerősnek és/vagy emléknek tart akkor is, ha párként nem tekint rád. A kapcsolatok nem elvágólagosak, egymásnak szimpatikus ismerősök vagytok, ami azért érték manapság, amikor kapcsolatszegény az életmódunk. Ha pl. egy közösségbe járnátok, akkor nem tartogatna ott, de így ez az egy szála van hozzád.:)
2022. jún. 9. 05:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen. Csak mi már messengeren beszéltünk akkor, szóval mi még ismerősök vagyunk, néha chekoljuk egymás napját, de annyi. Engem egyébként azzal a dumával offolt ki az a valaki, hogy a hangom hasonlít, egy kellemetlen exének a hangjára..
2022. jún. 9. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!