Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora igény lenne egy alternatív társkeresőre?
Kaotikus állapotok uralkodnak a párkapcsolati piacon. A sikeresek makacs módon ragaszkodnak a hedonista élvezeteikhez, a kiváltságos pozíciójukhoz, miközben egyre többen szorulnak ki és kerülnek esélytelen helyzetbe.
Vajon egy olyan, alternatív társkeresőre, ami kifejezetten sikertelen férfiaknak és nőknek készülne (nem csak femcelek és incelek, de ők is), mekkora igény lenne? Egyszerűen bizonyos meghatározott szint felett nem lehetne regisztrálni. Amellett, hogy így magányos, kevésbé vonzó férfiak és nők egymásra találhatnának, lehetséges, hogy egyszer majd eljön a nap, amikor kiábrándulnak a nők a Chadekből, akik hazudoznak és megcsalják őket, és akkor majd tömegesen érkeznek a normális férfiakhoz? Itt egy piaci résről lehet szó, ami egyelőre kiaknázatlan. Mit gondoltok erről?
A nőket ismerve ennek nem sok értelme van.
Ők chadekre vadásznak nem incelekre. Tehát pont a nőket nem fogja ez érdekelni, azaz nem lesz értelme az oldalnak.
Femcelek meg nem is léteznek, így a nők részéről nincs ÉRDEKÜK az ilyesmire. Mindent az érdekek döntenek el
Ezeket a fajta kérdéseket és ezt a fajta gondolkodást eredetileg én hoztam be a gyakorira 1.5 éve. Örülök, hogy sokan elolvasták amit írtam, átvették a kérdéseim stílusát és karikatúrát csináltak belőle.
Azóta már úgy látom, a kérdés tartalma nem is számít annyira, a lényeg, hogy beszéljünk a problémáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!