Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor tudatosul ez a incelekben?
Hogy számukra vagy az örök magány lesz, vagy a duci ronda nők - amik amúgy az ő szintjük.
Szóval várhatnak 20 évet is, sose fognak nekik tetsző vékony vonzó nőt megkapni!
Soha.
Ez egy ördögi kör. Elkezdenek másra mutogatni mint bűnbak és belevetik magukat a blackpill meg miaszösz tartalmakba, amik őket fogja igazolni.
Emiatt sose fogják megérteni hogy külső és női szemmel mennyire gázak, hanem mindig reménykednek valami hülyeségbe. Nem lesz itt pálfordulás, csupán folyton várnak megváltást.
Oda kell menni hozzájuk, és addig rugdosni még észhez nem térnek..
Üdv, egy nem nő!
Duci, ronda nő vagyok, és kikérem magamnak! Attól, hogy nem a kigyúrt testű, jóképű top hímekre hajtok, még nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincsenek igényeim. Értve vagyok? Lehet, hogy külsőre nincs magas elvárásom, de belsőre annál több! Ugyanis én is olyan párt keresek, akihez vonzódok, és szeretni tudom. Lehet, hogy a párom nem két méteres kigyúrt állat, de emberileg magasan veri a mezőnyt!
Szokjatok már le erről, hogy úgy kezelitek a túlsúlyos nőket, mint az emberi faj hulladékát, aki örüljön, ha egy nőgyűlölő söpredék nemi erőszakra alkalmasnak találja.
Meghagyom az inceleket annak, akinek a külső határozza meg az embert. Vidd el kondizni, plasztikáztasd, kupáld ki a stílusát, aztán ott az álomférfid, akik jól mutat instán.
Nekem személy szerint minőségi kapcsolatra van igényem.
Láttál egyet is észhez térni? Én még soha!
#4, csak hogy értsd:
Duci ronda nő=lecsúszott nősoviniszta, férfigyűlölő feminista.
Persze. Úgy 5öt ismerek személyesen elég jól. Ebből 2 naponta nyomja a facebookra a kesergő sajnáltató történeteket/posztokat.
Tudom fokozni.
Ez a kedvencem,az egyik szóban forgó krapek idei Újévi posztja:
" Boldog Újévet mindenkinek mert mindenkinek az mert mindenkinek lehet csaja csak nekem nem szóval ha valaki veszi a fáradságot és boldog újévet kíván nekem ne hazudjon tudjuk jól hogy nekem sose lesz boldog mert sose fogok bejönni senkinek szoval nálam maradjunk a szomorű űjévnél mert mindig az van mert sose lesz csajom csak mindenkinek rajtam kívül ennyi"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!