Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleimmel mentem nyaralni 30 évesen és ezt cikinek tartotta a randipartnerem , valóban gáz lenne ez?
Férfi vagyok. Én őszintén nem értem miért gáz ez.. nem velük lakom, rendelkezem ingatlatlannal, autóval, megbízható állással.
Miért ciki ha elmegyek a szüleimmel nyaralni akiket egyébként szeretek és évente 1x jó újra együtt lenni velük mint ahogy régen gyerek koromban?!
Megkérdeztem tőle, hogy ő rosszban van e a szüleivel ezért érzi e így de azt mondta, hogy nem.
Most tényleg én vagyok ilyen különös vagy ő tolta túl? Minden évben elmegyek a szüleimmel valahova mivel 1, jóban vagyunk, szeretjük egymást 2, visszahozza kicsit a gyerekkori élményeket 3, mindenki utólag kesereg , hogy mennyi időt kellet volna eltölteni velük , én megteszem amíg lehet
Semmi ciki nincs benne. Nyilván, lehetne úgy csinálni, hogy gáz legyen, de nem gondolom, hogy ezzel probléma lenne. Főleg, mivel párod sincs, így nincs ám az, hogy helyette mennél a szülőkkel, ahogy így egyesek írják. Illetve nem is mindenki évente egyszer jár nyaralni, mi 2-3-4 alkalommal szoktunk menni, igaz rövidebb időkre. 30 év körül meg azért már nem olyan egyszerű barátokkal, haverokkal nyaralni menni... én így 28 évesen annak örülök, ha havonta-kéthavonta össze tudom szedni a barátaimat egy közös kajálásra vagy más programra, mert mindenkinek megvan a saját élete, családja, munkája, műszakja, mesterszak, phd, más szociális kapcsolatok, stb., és még a szélrózsa minden irányában is élnek. Nemhogy még egy nyaralásra összeszedni őket :D. Pont, hogy mivel ez már nem a tinikor, nem feltétlenül olyan egyszerű a családon kívül másokkal hosszabb programot szervezni. Az baromi szerencsés, akinek ez megoldható.
Az pedig, ha az embernek normális viszonya van a szüleivel, akikkel együtt tud lenni egy légtérben hosszabb ideig anélkül, hogy bármelyik fél el akarná nyomni a másikat - áldás. És tényleg később hálás leszel érte. Én nem tudnék anyámmal és a férjével elmenni, annyira érdekes elképzelései vannak a férjnek a nyaralásról... csak balhé lenne belőle. Meg nem bírnék két napot együtt lenni anyával sem, mert egymás agyára mennénk :D. Ez van.
De pl. a párom szüleivel voltunk együtt is nyaralni, és tök jó volt. Voltak közös programok, meg külön programok, amikor senki nem csesztette a másikat, csak megbeszéltük, mikor és hol találkozunk. Biztos megyünk majd máskor is, csak két éve nem igazán akar összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!