Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szüleimmel mentem nyaralni 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleimmel mentem nyaralni 30 évesen és ezt cikinek tartotta a randipartnerem , valóban gáz lenne ez?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok. Én őszintén nem értem miért gáz ez.. nem velük lakom, rendelkezem ingatlatlannal, autóval, megbízható állással.

Miért ciki ha elmegyek a szüleimmel nyaralni akiket egyébként szeretek és évente 1x jó újra együtt lenni velük mint ahogy régen gyerek koromban?!

Megkérdeztem tőle, hogy ő rosszban van e a szüleivel ezért érzi e így de azt mondta, hogy nem.

Most tényleg én vagyok ilyen különös vagy ő tolta túl? Minden évben elmegyek a szüleimmel valahova mivel 1, jóban vagyunk, szeretjük egymást 2, visszahozza kicsit a gyerekkori élményeket 3, mindenki utólag kesereg , hogy mennyi időt kellet volna eltölteni velük , én megteszem amíg lehet

2022. jún. 17. 22:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy gáz.

Nagy kincs, ha ennyire jóban vagy a szüleiddel.

Abban van igazság, hogy le kell válni a szülőkről, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet velük összejönni ünnepekkor, vagy elmenni közösen nyaralni. Én ma például ballagáson voltam, és a kissrácnak jöttek a nagyszülei is, akikkel amúgy nagyon jó kapcsolatot ápol, sokszor vigyáztak is rá, amikor kisebb volt.

Szerintem ami problémás, ha valaki nem tudja (és nem is akarja) önállóan ellátni magát, és a szülei nélkül nincs egyetlen önálló gondolata sem. Nálad viszont egyáltalán nem erről van szó.

Ne sajnáld a nőt, lesz majd nála jobb, aki örülni fog, hogy jó kapcsolatot ápoltok a szüleiddel.

2022. jún. 17. 23:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem egymást keresitek. Ennyi. Nekem pl nem volt jó a szüleimmel a kapcsolatom, de mégsem tartom cikinek, sőt örülnék neki, ha legalább egyikünk hozna magával egy ilyen mintát. (nem összekeverendő azzal, amikor ténylegesen nem tudnak leválni egymásról a felek)
2022. jún. 18. 00:56
 13/21 anonim ***** válasza:
13%

Nekem is nagyon unszimpatikus a dolog. De lehet, csak rosszul kommunikáltad le.

"elvittem a szüleimet nyaralni, mert ők már idősek, nincsenek ehhez hozzászokva, nehezen boldogulnak egyedül" Na nekem ez így kifejezetten tetszene mert: Gondolsz a szüleidre, megerőlteted magad és velük mész, reálisan látod, hogy mire képesek, mire nem és még anyagilag is segítesz nekik. Ez így kb férjalapanyag, levált a szüleiről, de nagylelkű, segítőkész és tesz olyan dolgokat is, amik számára annyira nem kellemesek.

"elmentem nyaralni a szüleimmel" Borzalmas taszító, mintha még kisgyerek lennél, csak rosszabb, mert felnőttként ugyanazt élvezed, mint egy gyerek lennél, mert: Önszántadból szánod erre a szabadidőd, amiből egy felnőttnek nagyon kevés van. Felnőttként ez a kapcsolat legalább annyira kielégít, mint a barátaid, vagy párkapcsolati dolgok, ami szerintem túlzott kötődést jelent, nem tudsz leválni érzelmileg. Semmi gond, ha az ember szereti a szüleit, mert a szülei és jó emberek, de direkt kettesben lenni velük programokon, szerintem ez bizarr. Pláne, ha a te ötleted volt. Aztán felmerül, ki fizette. Hacsak a szüleid nem rettenetesen gazdagok, minimum a saját részed kellene fizetned, vagy kellene lennie ilyen jellegű törekvésnek.

Én megvagyok az anyámmal, el tudom képzelni, hogy önként felkeresem beszélgetni, meglátogatni meg ilyenek, esetleg elviszem valahova enni valamilyen eseményre, de brrr, hogy wellnessbe menjünk, vagy nyaralásra?

Mi bajod neked, nincsenek szociális kapcsolataid, ugye? Vagy te a barátaiddal is mész nyaralni, mert az aktuális pároddal is ugyanazon a nyáron? Általában nyaralni egyszer mennek csak az emberek a nyáron, és azzal, aki a legközelebb áll hozzá, akivel a legjobban érzi magát. Ha neked ezek az emberek a szüleid 30 évesen, akkor nagyon gyenge vagy szociális kapcsolatok terén, még szeretnél gyerek szerepben maradni.

Én is vittem el nyaralni az anyám meg a tesóm, de leginkább külön voltunk és azért, hogy lehessenek jó helyen is valaha, és anyámnak nincs kivel mennie, így muszáj volt. Plusz én nem csak egyszer járok.. Szóval semmi gond, ha az ember jót akar, de tudni kell, hogy miért, és ha tudod, helyesen tálald!

"szüleimmel mentem nyaralni"-ilyet egy tini mond, teljesen jogosan redflag.

2022. jún. 18. 07:04
 14/21 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is gáz: a nő részéről.

Őszintén sajnálok mindenkit, aki itt úgy nyilatkozik, hogy brrr szülőkkel töltött idő.

Gyerekkoromban rengeteg időt töltöttünk a szüleimmel a nyaralójukban. Később elváltak, eladták és azóta nem voltunk sehol. A férjemmel eljárunk minden évben nyaralni és wellnessbe is, anyukám tizenéve nem volt sehol. Idénre terveztünk egy kisebb csajos kiruccanást és én is nagyon várom. Ő boldog, én boldog vagyok, akkor hol itt a probléma?

2022. jún. 18. 07:19
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
Én egyáltalán nem értek egyet az utolsóval. Szerintem nem gáz. :D Én évek óta Pesten lakom, a szüleim vidéken és én szeretek hazajönni és innen home office dolgozni vagy elmenni valahova velük programokra, sőt nyaralni is. A szüleim is örülnek neki, de ettől van saját életem Budapesten. Kérdező szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben,felesősség teljes felnőtt vagy, akinek meg ez nem tetszik annak arra van az ajtó :D
2022. jún. 18. 07:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tok normális, de nem túl gyakori.A nővel van a baj, ha ezt ő problemasnak látja.
2022. jún. 18. 07:49
 17/21 anonim ***** válasza:
9%

14, olvastad te egyáltalán, amit írtam?? Semmi gond, ha az ember időt tölt a szüleivel NÁLUK, vagy vendégségbe hívja őket magához! Semmi gond, sőt, pláne, pozitív! NYARALNI nem normális a SAJÁT örömödből, mert annak örülsz, hogy OLYAN, mintha még gyerek lennél. Pláne ha nem is fizeted a részed! Felnőttként vágyat érezni arra, hogy átéld a gyerekkori élményeidet ÚJRA, na az beteges.

"jó újra együtt lenni velük mint ahogy régen gyerek koromban?" Idéztem a kérdezőt! Mondom, én is vagyok az anyámmal, nevetgélünk, beszélgetünk, vásárolunk(én neki ruhákat),de mint felnőttek, nincs olyan vágyam, hogy újraéljem a gyerekkorom velük, hosszabb ideig(nyaraláson)! Aki a szülei társaságában újra gyerek akar lenni, az nincs rendben!

2022. jún. 18. 07:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A saját családoddal közös program sose gáz. Hidd el, értékelni kell azt az időt, amíg még élnek a szüleid, és örülni annak, hogy el tudsz velük közösen menni nyaralni, később még hálás leszel ezekért a percekért
2022. jún. 18. 08:48
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

17, igen, olvastam. Senki nem írta, hogy egy családos nyaraláson nem fizeti a részét. Az meg csak a te véleményed, hogy nem normális menni.

Én is leírtam, hogy eljárok a férjemmel is, szóval van saját életem/életünk. De 18 felett szülővel mutatkozni már ciki? Vagy hol van az az életkor, amikor már "gáz" szülővel nyaralni?

Az én anyám egyedül nem megy sehova, viszont szeretne egy kis világot látni. Szerinted az a normális, ha azt mondanám neki, hogy fúj, nem, én már nem megyek veled sehova, ülj otthon, én meg elmegyek oda a férjemmel külön és küldök fotókat?

Köszi a válaszod, hirtelen sokkal jobban megbecsülöm a családomat, a férjemet, mert szerencsére neki sem ciki a családdal lenni.

2022. jún. 18. 09:32
 20/21 Cpt_Obviously ***** válasza:
100%

Na ez a ma olyan divatos kifejezéssel élve a redflag, mármint nem a nyaralás, hanem ezen problémázni. Házas vagyok, anyósomékkal és szüleimmel is van hogy nyaralunk (2-3 évente egyszer), sőt van hogy nagyszülők és unokatesók tesók is jönnek. Emellett kettesben is nyaralunk, furcsa mód barátokkal nem szoktunk, velük max Balatoni hétvége valaki nyaralójában.

Azokat megértem akik nem akarnak saját családdal nyaralni, mert sok olyan családot ismerek ahol nincs meg a szeretet, de eddig csak irigykedtek hogy szülőkkel nyaralok nem pedig kiakadtak rajta.

2022. jún. 18. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!