Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélye a pártalálásra egy 30 éves,
gyerektelen, vékony nőnek?
"múlt hónapban 3 udvarlóm lett társkeresőről" - bárki nő felmegy társkeresőre, kép nélkül is kap egyből 100 levelet, úgyhogy ez a 3 elég gyenge teljesítmény. Ráadásul el ne képzeld már, hogy ott az álompasik vannak, nekik nincs szükségük netes felületre. Kifogtál pár kótyagost, akik ingyen pun.ci reményében udvarolgatnak kicsit. 40 évesen felébredhetnél már!
2022. jún. 18. 11:51
De még azok sem "udvarolnak", csak fűzögetnek. Meg még párhuzamosan 5-6 másikat is potyaszexért. Udvarolni meg a 20on éveseknek udvarolnak.
2022. jún. 18. 12:06
Nem szexeltem senkivel, nem is akarok, amíg nem ismerem, de nem úgy tűnt, letámadnának :D Sok órás séták, beszélgetések, fagyizás, egy koncert volt eddig, meg sok telefon, levelek, kaptam virágot, olvastunk együtt könyvet. Persze az ilyen "Mizu?Mit szeretnél?" rámírásokat válasz nélkül hagytam. Nem tudom, ti milyen világban éltek. Az ismerkedés, udvarlás ilyen normálisan szerintem. Lehet persze, hogy majd csalódom vagy rosszul választok, de vállalom a kockázatot, nagylány vagyok.
2022. jún. 18. 13:05
Na, ez tipikus képzelgés amit leírtál. Ébredj már fel, nem vagy 20 éves.
2022. jún. 18. 13:08
Ha meg többeket is "fűzöget", hát végülis én is. Szerintem pár randinál még nincs kötelezve senki semmire, pláne, hogy tudjuk, mindketten társkeresőn vagyunk. Ha majd "összejövünk", mert olyan lelkesek vagyunk mindketten, hogy nincs is másra energia :) és elhangzik a "járnál velem?" vagy valami hasonló, na onnantól nem illik szerintem mások felé nyitott lenni. De ez normálisan nem 1-2 találka után dől el. Legalábbis az én tempóm szerint. Mondjuk kivéve, ha sokáig leveleztünk már előtte és szint már az elsőre szerelmesen megyek... nem tudom, ilyen is volt már életemben. De mondom, ha valakinek más az elképzelése és ezért nem vagyunk kompatibilisek, akkor legalább az is hamar kiderült. Olyan is volt egyébként, hogy elkezdtünk beszélgetni, nekem nagyon szimpatikus volt, de neki nem jöttem be és ezt tök korrekten közölte, oszt mégsem omlottam össze.
2022. jún. 18. 13:19
2022. jún. 18. 13:20
Te azt a büvös "járnál velem?" kérdést max.a tévében fogod hallani🤣🤣🤣
Am te is elismered, hogy alkalmi szexpartner vagy,akkor min is csipogsz??
2022. jún. 18. 13:38
Ennyi gyökér választ, csak pillázok itt:((
Gimis tanárnőm 39 évesen jött össze egy 30 éves pasival, két év után házasodtak, most kétéves a kisfiuk. (A nő vékony, törékeny, szép arcú, szép hajú, bőre is szép, kb. 26-nak ha kinéz).
És nagyon sok ilyen nő van 30-40 között, szóval én csak reménykedni merek, hogy azt a sok fröcsögést, f@szságot incelek írták, akik életükben nem láttak még 30 éves nőt (sem).
2022. jún. 18. 13:38
És ha "punci reményében"?
Vígasztaljon az a tudat, hogy te még annak a reményében sem rúgnál labdába egyetlen nőnél sem:DDD
2022. jún. 18. 13:41
Hagyd, ma ilyen nap van, kirajzottak az incel trollok. Most ebben a topicban a válaszolók 95 százaléka incel pasi, aki épp két műp...na vásárlás között felnézett a fórumra.
2022. jún. 18. 13:43
Kapcsolódó kérdések: