Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ha egy pasi 25 évesnek adja ki magát és annyinak is néz ki, de aztán kiderül, hogy 30 éves?

Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 14:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha kiderül azonnal megszüntetnék vele minden ismertséget.
2022. máj. 10. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
12%

A nők mindenben hazudhatnak.

Még a gyereküket is képesek letagadni.

A férfi ássa el magát ha bármit hazudik.

2022. máj. 10. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
nem díjjaznám a hazugságot
2022. máj. 10. 14:07
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Véget vetnék az ismerkedésnek, nincs igényem hazug emberekre a környezetemben és nincs energiám játszmákra.
2022. máj. 10. 14:11
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

2

Nő vagyok és nem hazudoztam semmiben, mindig magamat adtam.

Szóval igen, nálam eláshatja magát a büdös kva életbe.

2022. máj. 10. 14:14
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
kuka
2022. máj. 10. 14:18
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha ilyen lényegtelen dologban képes hazudni, akkor utána folyton azon aggódnék, hogy mi másban nem mondott még igazat. Szakítanék.
2022. máj. 10. 14:21
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
Igyekeznék utánajárni, mi oka lehetett a hazugságnak. Lehet egészen ártatlan dolog is, pl. úgy gondolta az illető, hiába a fiatalosabb, másoknak tetsző megjelenés, a kora miatt eleve felejtős sokaknál.
2022. máj. 10. 14:28
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Megkerdezhetem, hogy mifele remenyt taplalsz azzal kapcsolatban, hogy nem a valos eletkorod mondod be? Mi lenne a velt nyereseg, hogy egy ilyen kockazatot is bevallalsz a hazugsaggal?
2022. máj. 10. 14:30
 10/13 anonim ***** válasza:

"Lehet egészen ártatlan dolog is, pl. úgy gondolta az illető, hiába a fiatalosabb, másoknak tetsző megjelenés, a kora miatt eleve felejtős sokaknál."

Ez nem ártatlan.

Ha nekem valaki a kora miatt felejtős, akkor legyen kvára tiszteletben tartva.

2022. máj. 10. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!