Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még esélye a pártalálásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélye a pártalálásra egy 30 éves, gyerektelen, vékony nőnek?

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 21:16
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
69%

23. Valóban sok a válás, de tapasztalatom szerint ők hamar találnak is új párt.

A kérdezőről kevés az info, nem mindegy, hogy most épp egy hosszú kapcsolat után van, vagy soha nem is volt senkije. Nyilván mar nem azok közül válogathat, mint 25 évesen, mert bármennyire is fáj, pl. a munkahelyemen az összes jó/normális pasi elkelt már 30 éves korára.

2022. jún. 18. 05:44
 32/54 anonim ***** válasza:
81%
Akkor majd összejön egy 25 éves jó pasival, nincs előìrva hogy csak a fèrfi lehet az idősebb. Jobban is jár vele, mint egy lelakott 35 évessel.
2022. jún. 18. 07:25
 33/54 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ... Tényleg kevés az info, ugyanis ha pl. ronda a feje vagy a vékonyság = se melle, se feneke, szívószálszerű végtagok, akkor aligha. Főleg ha ezek mellé sem lenyűgöző személyiség, sem potenciális jelöltekben bővelkedő közeg nem adott.

(Bocs, csak magamból indultam ki 😳 31/N, 8+ éve semmi)

2022. jún. 18. 07:41
 34/54 anonim ***** válasza:
9%

32, Az a 25 éves kb.egy hétig orrba-szájba fogja kefélni és szopatni, aztán lelép mintha soha nem találkoztak volna. Max.annyival lesz előrébb a kérdező, hogy alaposan meg lesz dolgozva, pár hétig el lesz férfi nélkül is. Egy 35 éves meg rá nézne.

A 30 feletti nem szőke hercegeknek meg még egy dugásra se fog kelleni. Ha beérnék átlagos nőkkel akkor már ők se lennének egyedül 30 éves korukra. Ha megkínálnál egy egyedülálló 30 éves férfit a kérdezővel, valszeg megsértődne, mert ők meg 17-22 évesekre hajtanak.

2022. jún. 18. 07:51
 35/54 anonim ***** válasza:
30%
Persze, biztos így van utolsó.
2022. jún. 18. 09:09
 36/54 anonim ***** válasza:
93%

Nekem meg 40 évesen, nem bomba nőként, és 2 gyerekkel a "hátamon" múlt hónapban 3 udvarlóm lett társkeresőről, de most kettővel "szakítottam" (bár még nem volt semmi komoly, csak 2-3 randi), mert csak egy tetszik igazán :), meg már kicsit túl bonyolult lett :D De ezen kívül is sokan irkáltak rám 25 és 60 között... persze a legtöbbet nem lehetett komolyan venni. Az pláne vicces, hogy tiniként egyáltalán nem voltam kelendő és hozzámentem az elsőhöz, most meg kiélhetném magam, ha ráérnék (de persze ez nem vonz, csak egy velem kompatibiliset szeretnék).

Rittyentsd ki magad kicsit, rakd fel társkeresőre és akkor látni fogod, milyen kapás van. Felesleges elméleteket gyártani, a puding próbája az evés.

2022. jún. 18. 09:25
 37/54 anonim ***** válasza:
2%

36, És hányan akartak összeköltözni veled?

Kitalálom : 0-án.

Megkúrni persze hogy jó vagy, ebből a szempontból lényegtelen, hogy hány gyereked van.

2022. jún. 18. 11:03
 38/54 anonim ***** válasza:
15%
Szopatni még az 55 évesek is jók, meg a dagadtak is. De az utcára csak 20-on éves nőkkel lépünk ki.
2022. jún. 18. 11:06
 39/54 anonim ***** válasza:
86%
37-38. Persze a hüyéket meg kell tudni szűrni. De miért akarnék bárkivel ripsz-ropsz összeköltözni? Az én tapasztalatom szerint vannak rendes, becsületes és jóakaratú férfiak, akik szintén társat keresnek nem csak szexpartnert. Nem kell bárkivel leállni és alább adni annál, hogy kölcsönösen kompatibilisek legyünk az ágyon kívül is. Nem tekintek senkire húspiaci árucikként, magamra sem. Megvan a saját életem, ha még ajándékba kapok egy társat, akivel tudjuk értékelni egymást, az hab a tortán, de nem ettől leszek valaki. De nem akarok meg nem is tudnék semmit bizonyítani neked, inkább bíztatásként írom Kérdezőnek.
2022. jún. 18. 11:32
 40/54 anonim ***** válasza:
15%

Értem, vagyis beéred annyival hogy szexre használnak. Nincs is más választásod.

Vannak jóakaratú férfiak akik társat keresnek, persze hogy vannak. De azok max.akkor keresnének téged társnak ha 20 éves lennél. Ne nevettesd már ki magad 40 évesen, 2 utánfutóval a hátadon😆

2022. jún. 18. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!