Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként mennyi reményem lehet rá hogy egyszer csak betoppan álmaim hölgye az életembe mint a filmekben?
Az évek során leépítettem a baráti köröm szóval igazából nincs egy barátom se meg ismerősöm se nagyon, csak munkába járok de ott nincs hölgy kollégám , csak a betérő vevőkkel találkozok akik között vannak hölgyek de ennyi, máshova nem megyek csak melóba meg itthon vagyok meg persze heti párszor elmegyek aldiba,tescoba,sparba de máshova nem járok
Próbálkoztam évekkel ezelőtt randis appal de már ott se vagyok, facebookot se igazán használom csak arra hogy nézegessem régi ismerősök profiljait hogy mi van velük , stb
Szóvbal nem igazán találkozok hölgyekkel , így mennyi esélyem van hogy valaki csak úgy belém szeret egyszer csak ?
Lehet, hogy a személyiségeddel nincs semmi kivetnivaló, csak tudod a normalitás az egyrészt nem biztos hogy látszik, másrészt pedig alap elvárás.
Először is veled kapcsolatban az a kérdés, hogy mi oka lenne egy random hölgynek, hogy beléd szeressen?
Milyen látható tulajdonságot tudsz felmutatni, ami téged pozitív értelemben egyedivé tesz, és arra sarkallna pár nőt, hogy vonzódjon hozzád?
Először ezekre érdemes összpontosítani... :,D
Hát olyan nem nagyon van szerintem , pénzzel rendelkezem viszont nem mutatom kifelé egyszerű ruhákba járok meg pocakos is vagyok amióta nem sportolok meg jókat eszek
Szóval belegondolva tényleg nehéz sajnos elképzelni hogy csak úgy megtetszenék egy lánynak aki nekem is tetszik és még ő is kezdeményezne mondjuk a boltba , na meg lehet még akkor is hirtelen meglepődnék hogy mi legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!