Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként mennyi reményem lehet rá hogy egyszer csak betoppan álmaim hölgye az életembe mint a filmekben?
Az évek során leépítettem a baráti köröm szóval igazából nincs egy barátom se meg ismerősöm se nagyon, csak munkába járok de ott nincs hölgy kollégám , csak a betérő vevőkkel találkozok akik között vannak hölgyek de ennyi, máshova nem megyek csak melóba meg itthon vagyok meg persze heti párszor elmegyek aldiba,tescoba,sparba de máshova nem járok
Próbálkoztam évekkel ezelőtt randis appal de már ott se vagyok, facebookot se igazán használom csak arra hogy nézegessem régi ismerősök profiljait hogy mi van velük , stb
Szóvbal nem igazán találkozok hölgyekkel , így mennyi esélyem van hogy valaki csak úgy belém szeret egyszer csak ?
Pocakos vagy akkor a nőket el is felejtheted.
Ha nem akarsz harcolni a jobb adottságú férfi társaiddal a nők kegyeiért. Akkor zabalj csak kedvedre tovább. Tényleg minek akkor koplalni.
Szóval alacsony vagy, pocakos, nincs szociális életed, és kezdeményezni sem akarsz. Bocsi, de semmi esélyed, hogy álmaid nője betoppan, és felszed. A minimum az, hogy legyél kezdeményező, és szociálisabb a jelenlegi állalotodnál. Még egy jó külsejű embert sem ragadnak meg csak úgy, ha konkrétan direkt elzárkózik a szociális interakciók elől...
Ha pedig a kondizáshoz neked éhezned kellett, akkor valamit borzalmasan rosszul csináltál, már bocsi. Mondjuk nem kell ezt újrakezdened, ha nem prio számodra, de tény, hogy könnyebb az ismerkedés, ha mentálisan és fizikailag is jó állapotban vagy, aminek része lehet ez is. Mindenesetre, ha újra is kezded, keress normális étkezési tanácsadót, edzőt, ne olyat, aki éheztet, ami alapvetően is fentarthatatlan eredményeket ér csak el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!