Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogy tudtok csúnya kövér nővel összejönni?
Nem az ilyen nőkre gondolok, mert ők csinosak hiába ducik...
Hanem az ilyen nőkben mi a vonzó? A szexhez azért kell külső vonzalom ...Miért jönnek össze férfiak ilyen nővel?
hát azért az első nő sem egy nádszál, azért ezekben a combokban, karokban van súly (de amúgy tök jó nő)
a második meg szegénykém, hát így járt. az ennyire előnytelen külsejű nőismerőseim azért megszenvednek a pártalálással.
"Nem nádszál az első, de ducinak se mondanám szerintem teljesen átlagos és normális."
majdnem beírtam, hogy azért, mert az ő korában az átlagember már túlsúlyos
aztán rákeresve láttam, hogy basszus, 1988-ban született, 34 éves. minimum egy tízessel idősebbnek hittem.
mondjuk a fiatalabb kori fotóin sem volt túl jó karban, itt pl. 25 éves
Utolsó, na ne már...
Én simán 30 alatt gondoltam.
Itt mondjuk pont annyi
volt:
Igazi nőies testalkat, mondhatni tökéletes.
Akinek pl itt nem tetszik, azt megnézném, hogy néz ki... 🤣
Kérdezőnek.
Miért akarod az ízlésedet ráerőltetni a világra?
Neked nem jönnek be és ennyi!
Nekem sem jön be , de már tetszett hasonló kövér csaj, mert megismertem a személyiségét és változott a véleményem!
Sokan a társadalom elítélésétől félnek ha mutatkozni kell egy előnytelen külsejű emberrel.
Garantálom te is csak a ronda külsődre akarsz szép nőt!
Nekem pl. csak a nagyon túlsúlyos nők tetszenek./150 kg+/
Nem azért,mert nem jut más,hanem az én szememben szépek a hatalmas idomok.
Minél nagyobb,annál szebb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!