Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet kitörni az incel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kitörni az incel létből?

Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 08:37
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Első körben ne nevezd magad annak.

Nem véletlenül mondják, hogy a név kötelez.

Ha azt mondod magadra, hogy incel vagy, akkor incel vagy.

2022. jún. 16. 08:41
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Már bármi lehetséges.

Léteznek csodák , hatalmas csodák végre 100 év után nem csak Puskásról van szó.

A lehetetlent hajtották végre nyert a magyar csapat.

Habár marhára lesz@rom de ha azt vesszük ez csoda, felborult a világ rendje.

Most már az incelekkel is történhet csoda

2022. jún. 16. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Kell hozzá elhatározás, akaraterő, önbizalom és jövőkép.
2022. jún. 16. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Nehezen. Nem tudom, hogy mi jöhet még, de ezek a mostani történések eléggé megdolgozzák kedves magyar emberink agyát, a lányokét főleg. Inkább örülni kell, hogy ITT nem lőnek, ha meg incel vagy, akkor meg pláne tedd össze a kezed, mert az első akit elvisznek katonának az te leszel.
2022. jún. 16. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
32 évesen lett barátnőm először, nem csináltam semmit csak letettem a jogsit, lefogytam és elkezdtem tinderezni előfizetéssel. Kb 2 hónap alatt megtaláltam a barátnőm.
2022. jún. 16. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
46%

Ahogy az egyes is írta, határolódj el attól, hogy incelnek tartsd magad. Nem jó a világ legszánalmasabb tutyimutyijainak táborába tartozni, ráadásul igencsak kontraproduktív is. Nincs az a nő, aki bottal megpiszkálna valakit, aki felvállaltan incelnek tartja magát.

Továbbá komoly önismeretre van szükség. Hogy viszonyulsz magadhoz? Mik az erényeid? Mik a hibáid? Mit tudsz/akarsz magadon változtatni, hogy jobb ember legyél? Miért akarsz változ(tat)ni? Hogy becsajozz? Mert ha igen, akkor ez kevés, ne nőért alakíts magadon, hanem önmagadért!

Persze számít a kúlső is, tehát az ápoltság, sport mindenképp jó. Jót tesz a külsődnek, jót tesz az egészségednek, jót tesz az önbizalmadnak is. Sok sport van, amiben egyedül te magad vagy az ellenfél, tehát érhetsz el sikerélményt, ha felúl tudod múlni a múltbeli önmagad.

Végül (vagy egész pontosan ezzel egyidőben) az incel-eszméket kell végleg kitörölnöd magadból, mert egytől egyig hülyeség az összes. Ha nem az incelmaszlagot falod, hanem a valóságra tekintesz torz szemlélet nélkül, egyből élhetőbbé válik a világ.

Nehéz út lesz és nem egyik napról a másikra éred el, de hosszú távon megéri. Akár az is simán lehet, hogy megtalálod a testi-lelki társad. Hajrázom neked! Végre valaki, aki megoldást keres, önigazolós incelhiszti nélkül.👏

2022. jún. 17. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

Ahogy láttam a legtöbb incel nagyon rágörcsöl a szexre és minden nőtől akivel kommunikálnak attól szexet akarnak, ami nagyon érezhető rajtuk. Arról nem beszélve hogy sokszor túl nagy súlyt helyeznek arra hogy ők nem 10/10 kinézetűek.

A kinézet fontos, ez tény, de az igazság az, hogy a legtöbb ember szimplán átlagos. Szociális képességek sokkal fontosabbak és a jó hír, hogy ezt a kinézettel ellentétben lehet fejleszteni. AHelyett hogy mindenkit fel akartok szedni, kezdjetek el beszélgetni másokkal, lehet az férfi, vagy nő. Nem biztos hogy elsőre minden összejön, de gyakorlat teszi a mestert, idő kérdése és megtanulod hogyan kell másokkal beszélgetni.

2022. jún. 21. 23:52
 8/8 anonim ***** válasza:
56%

"minden nőtől akivel kommunikálnak attól szexet akarnak, ami nagyon érezhető rajtuk. "

Nem tudom, talán ez azért is van, mert eltűntek az "egyszerű lányok". Minden csaj úgy öltözik ÁLLANDÓAN, mintha diszkóba menne. Én mondjuk jót röhögök az ilyeneken, mert tudom, hogy a "show" része, de azért egyeseknek ez annyira nem vicces.

2022. jún. 22. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!