Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt minden nő nettó 600-at...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt minden nő nettó 600-at kereső Wellness királynő, akik az átlagos férfiakat már nem tudnák maguk mellé társnak elfogadni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 14. 18:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
0%

40

Mennyiért festnek ma ki egy 100 nm-es lakást.

Ki tudnád tanulni a szakmát? Nagy beruházás hozzá megvenni az eszközöket?

Könnyebb otthon ha anyuci eléd teszi a kaját?

xar az élet? Véletlenül sem te vagy életképtelen?

2022. jún. 15. 09:10
 42/48 anonim ***** válasza:
91%

41 te valamit nagyon benéztél.. Ne keverj össze az mérdezővel meg az incel karakterekkel

Én magam ki tudom festeni a házam (igen van házam,magam vettem, saját pénzből) mivel értek a festéshez, a burkoláshoz. Anyucinak a házát is én festem ki. Nincs nő problémám végül is nem okoz gondot kapcsolatot teremteni, bár vannak mélypontok minden ember életében. Nekem például nem derogált a külföldi fizikai munka sem, diplomával együtt sem.

2022. jún. 15. 10:09
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

41: Attól, mert egy tanár keres nettó 230at, attól még nem "anyuci teszi a kajáját". Ne keverjük Gizikét a gőzekével :D

Magyarországon igencsak kevesen keresnek 400 nettó felett (mérnök ismerőseim keresnek jellemzően ennyit)

Szóval némi átmenetet meg kellene tudni különböztetni.

2022. jún. 15. 12:22
 44/48 anonim ***** válasza:
17%
Hát, még ha nem is igaz, az igényeik kb hasonlóak.
2022. jún. 15. 12:27
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Persze mert sokan a celeb és influencwr világ kábításából illetve ausztria, németország, egyre vékonyuló középrétegéből és a sorozatokból indulnak ki.

Akik hátsója alatt úgy tök alapból minden is ott van és az állom önmegvalósító munkával havonta nyaralásokkal nyaralóval világkörüli úttal luxus házzal luxus autókkal és minimum örök fiatalsággal...

:D

2022. jún. 15. 12:47
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
De még az ő esetükben sem minden az aminek látszik, sőt a lwgtöbb esetben semmi sem az
2022. jún. 15. 12:49
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha itt a gyakoris válaszok alapján kellene belőni az átlagbért, akkor nettó 1 millió felett lennénk, de tényleg. Itt mindenki akkora király, hogy csak azt nem értem, miért minden második poszt az inflációról szól meg arról, hogy az ember 30 éves korára se tud kigazdálkodni lassan egy garzont.
2022. jún. 15. 21:05
 48/48 anonim ***** válasza:
73%
47: Tegyük hozzá azt is, hogy a szellemi színvonal sokszor ott tart, hogy a bruttót összekeverik a nettóval.
2022. jún. 16. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!