Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt minden nő nettó 600-at kereső Wellness királynő, akik az átlagos férfiakat már nem tudnák maguk mellé társnak elfogadni?
Itt kéféle álláspont van:
az egyik, aki szerint üres zsebbel, csóróként is felszedheted a világ legjobb nőjét, elég a kicsattanó személyiség.
A másik, aki szerint a nettó 1 millás havi bevétel sem elég egy átlagos nőhöz sem, de ha mégis, akkor mind kkor az is arra megy, hogy kisemmizzen és elvigye a gyerekedet meg a házad.
Mondanom sem kell az értelmesebbeknek, hogy hol van az igazság, de ez az oldal hemzseg a trolloktól, mit lehet várni.
Mivel az átlagbér KSH szerint
(és ez is eléggé KSH költői túlzás), ide gyakorit olvasgatni kizárólag bőven átlag feletti nők járnak valami rejtélyes oknál fogva :D
17 vagyok. Sorold fel a helyesírási hibáimat. Egyesével. Kezdem én:
"17-el" helyett 17-tel. Általános iskola alsó tagoztat... Tudod, ha okosabb akarsz lenni nálam, akkor legyél is az, különben csak magadból csinálsz hülyét...
"Vannak olyan szabad 1-2 percek, amíg semmi értelmesbe nem érdemes belekezdeni, nos, ilyenkor írok ide 1-1választ :D"
Hát ez az, hogy szuper életet élő nő pont ide nem ír. Ez a felnőtt párkapcsolatok rovat az oldal legsötétebb rovata ami tele van frusztrált, negatív emberekkel.
Nem, én pl egészen szarul keresek, 200 alatt, mondjuk nemrég végeztem csak egyetemen, és még nem a szakmámban dolgozok.
Amúgy viszont tényleg király az életem, azért vagyok itt, mert a szarul fizető munkámban nagyon unatkozom. Nagyon. (Recepció.)
Itt 10-ből 9 ember lenyomja a "Diplomás wok, meg van havi 800-am Ájtísként, meg befektetésekbű, meg 16 évesen vettem 2...faxt, 3 lakást hitel nékű." dumákat.
Én meg mindig azon gondolkodom, hogy milyen élete lehet annak, aki valóban diplomás, és valóban keres 500+ -t, de itt kommentelget? Az ilyennek kár az élet, ha nem megéli, hanem egy ótvar oldalon írogat.
(Igen, prolicsóróegyszerűmelósvagyokésapérómiskicsi.)
#23:
Az a része nem neked szólt, hanem a #15-nek. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!