Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nektek bejön Dammak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek bejön Dammak Jázmin?

Figyelt kérdés
[link]

2018. nov. 28. 22:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Megszúrnám a fullánkommal. De barátnőnek nem kellene. 🙂
2018. nov. 28. 22:15
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Kamaszkoromban nagyon tetszett, most már nem annyira. Megváltoztam.
2018. nov. 28. 22:19
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Utálom, amikor egy nő ilyen "megcsinált". Semmi természetesség, kedvesség nincs benne, csak egy jól felépített díszlet, mögötte semmi.
2018. nov. 28. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

Nem,nem szimpatikus Karsai Zita szintugy,megcsináltak erőltetettek. De ha választani kéne inkább a Zita,mint Jázmin.

40F

2018. nov. 28. 22:33
 5/17 A kérdező kommentje:
#3 Na, ez szerintem pont nem igaz rá. Én inkább úgy látom, hogy ebbe a Zséda - Som-Balogh Edina - Kocsis Korinna - Gubás Gabi - Görög Zita stb. "természetes, finom nő"-típusú vonalba illik bele.
2018. nov. 28. 22:35
 6/17 anonim ***** válasza:
63%
Eddig azt sem tudtam hogy Dammak Jázmin letezik, de most ugy érzem az egész életemet le tudnám élni vele *-* Amugynem
2018. nov. 28. 22:38
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

Na a Zséda pont egy olyan megcsinált,mű Audrey Hepburn koppintás,nem jött össze sose neki h igazi legyen..

40F

2018. nov. 28. 22:42
 8/17 A kérdező kommentje:
#7 Szerintem ennyi erővel minden celebre rá lehet sütni, hogy "megcsinált" meg "mű": persze, a vakuk kereszttüzében vannak elég gyakran, nem mutatkozhatnak akárhogy a nézők, rajongók előtt. Az "otthoni" énjüket csak a családjuk, rokonaik, ismerőseik, barátaik láthatják, mi csak a csillogó körítéssel együtt kapjuk meg őket a tévében, neten, újságokban.
2018. nov. 28. 22:46
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

Zsédáról nekem sem jutott eszembe soha a természetesség, inkább valami mesterkélt merevség és egy felvett szofisztikált szerep.

És a Görög Zitán sem a természetességet értem. Már a beszéde is irritáló nekem.

Nekem pl a Kiss Ramóna természetesnek hat viselkedésre. Most nem kell jönni a műmellel, mert nem azon múlik.

2018. nov. 28. 22:57
 10/17 anonim ***** válasza:
64%
az nem jön be, hogy tudod, hogy az kicsoda
2018. nov. 28. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!