Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejön Dammak Jázmin?
2018. nov. 28. 22:14
1/17 anonim válasza:
Megszúrnám a fullánkommal. De barátnőnek nem kellene. 🙂
2/17 anonim válasza:
Kamaszkoromban nagyon tetszett, most már nem annyira. Megváltoztam.
3/17 anonim válasza:
Nem. Utálom, amikor egy nő ilyen "megcsinált". Semmi természetesség, kedvesség nincs benne, csak egy jól felépített díszlet, mögötte semmi.
4/17 anonim válasza:
Nem,nem szimpatikus Karsai Zita szintugy,megcsináltak erőltetettek. De ha választani kéne inkább a Zita,mint Jázmin.
40F
5/17 A kérdező kommentje:
#3 Na, ez szerintem pont nem igaz rá. Én inkább úgy látom, hogy ebbe a Zséda - Som-Balogh Edina - Kocsis Korinna - Gubás Gabi - Görög Zita stb. "természetes, finom nő"-típusú vonalba illik bele.
2018. nov. 28. 22:35
6/17 anonim válasza:
Eddig azt sem tudtam hogy Dammak Jázmin letezik, de most ugy érzem az egész életemet le tudnám élni vele *-* Amugynem
7/17 anonim válasza:
Na a Zséda pont egy olyan megcsinált,mű Audrey Hepburn koppintás,nem jött össze sose neki h igazi legyen..
40F
8/17 A kérdező kommentje:
#7 Szerintem ennyi erővel minden celebre rá lehet sütni, hogy "megcsinált" meg "mű": persze, a vakuk kereszttüzében vannak elég gyakran, nem mutatkozhatnak akárhogy a nézők, rajongók előtt. Az "otthoni" énjüket csak a családjuk, rokonaik, ismerőseik, barátaik láthatják, mi csak a csillogó körítéssel együtt kapjuk meg őket a tévében, neten, újságokban.
2018. nov. 28. 22:46
9/17 anonim válasza:
Zsédáról nekem sem jutott eszembe soha a természetesség, inkább valami mesterkélt merevség és egy felvett szofisztikált szerep.
És a Görög Zitán sem a természetességet értem. Már a beszéde is irritáló nekem.
Nekem pl a Kiss Ramóna természetesnek hat viselkedésre. Most nem kell jönni a műmellel, mert nem azon múlik.
10/17 anonim válasza:
az nem jön be, hogy tudod, hogy az kicsoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!