Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú nőket kerüljek el tárkeresőn?
Hosszú távra keresek párt, szeretnék most már megállapodni. Én a következőket jegyeztem fel mint intő jel:
- Kihívó képeket rak fel (főleg, ha csücsörít)
- Ízléstelenül filterezi a képeit (csillag, virág, sziporkák stb. - jó eséllyel buta proli)
- Kis termetű kutyája van (különsen az a kis fehér p_nanyaló fajta)
- Hosszan részletezi, hogy milyen fajta pasikat NEM keres (sokat csalódott, érzelmileg kiégett)
- Túlságosan részletezi, hogy milyen fajta pasit akar (a tökéleteset keresi, az első veszekedésnél dobbant)
- Egynél több írásjelet használ a mondat végén
- Legalább 3 emoji minden mondat végén
- Semmit nem ír az adatlapján
- Az instája teli van csöcskirakós, edzős képekkel (ne várd, hogy hű legyen)
- Üzleti fotók, tökéletesen beállított képek, saját vállalkozás vagy vezetői pozíció (karrierista, nem fog neki tetszeni az anya-szerep, te maradsz otthon pelenkázni, céges bulikon biztos, hogy megcsal)
- Csak azt részletezi, hogy mit szeret a szabadidejében csinálni (azt várja, hogy szórakoztatóközpont legyél)
Így belegondolva jó sokat összeszedtem, de kíváncsi vagyok a válaszokra :)).
Mindet kerüld el! Hálásak lesznek 😁🤗
(De rég volt már a pinanyaló kutya is, épp ideje volt bedobni 😂)
Ezek alapján a kitételek alapján sosem ismerkedtünk volna meg a párommal, ugyanis én többnyire egy fotós által készített fotókat tettem ki magamról, amik nem voltak szétfilterezve, de látszott rajtuk, hogy profi fotók, a párom pedig az ég világon semmit nem írt ki az adatlapjára. Mégis 7 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást.
Természetesen szíved szerint kategorizálhatod az embereket, csak ez így nagyon sekélyes, hidd el!
Proli se legyen, sikeres se legyen, te meg írd meg, hogy anyát és családgondozót keresel, mással ne is akarjon foglalkozni.
Nekem te vagy a warning. Miért is nem tudnál te alkalmasint pelenkázni? Ilyeneknek ne szüljön senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!