Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lebuknék ha ezzel az üggyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebuknék ha ezzel az üggyel írnék rá a férfira aki tetszik? Kérlek ne nézzetek hülyének.:D

Figyelt kérdés

Szóval adott egy férfi, akit igazából régóta ismerek, de évekig nem találkoztunk egymással ameddig egyszer nemrégiben felbukkant egy közös ismerősünk révén. Nagyon jót beszélgettünk, de sajnos azóta újra elvesztettük egymást. Arra gondoltam, hogy küldök neki egy furcsa linket majd utána megírom neki, hogy: “Bocsi vírus, ne nyisd meg!”, ezután pedig megpróbálok beszélgetést kezdeményezni.

Kérlek olyat ne írjatok, hogy jobb lenne ha egyértelműen írnék rá hogy hogy van meg ilyenek...Már volt olyan hogy nyitott voltam valaki felé és aztán megkaptam a sráctól később, hogy könnyű préda voltam...Pedig ott még csak nem is csináltam semmit csak nyitott voltam amikor közeledett és nem álltam ellen. Nem akarok még egyszer ilyesmit átélni, szóval mindenképpen bujtatottan akarok közeledni.

26N

2022. jún. 13. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem inkább azt írd neki, hogy a szülei a háta mögött az ő pénzéből akarnak venni egy kisborjút. Az szerintem hatékonyabb lesz:)
2022. jún. 13. 21:00
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom én pont hogy olyannal nem beszélgetnék akinek sikerült összeszednie egy vírust facebookon vagy bármi más platformon... de mindkét esetben tudnám hogy miért írt rám egy lány akkor meg már legyen őszinte? De ezt én soha nem fogom megérteni azokban a nőkben akik azt akarják hogy a srác kezdeményezzen de téged érdekel Ő és nem fordítva szóval miért rontana valaki a helyzetén azzal hogy a másik épp ismerkedik valakivel és így nem fog kezdeményezni egyáltalán? Ha egy srácnak csak egy kalandra kellesz semmit se fog változtatni hogy te kezdeményezel-e vagy sem nem szabad olyan hamar lefeküdni a másikkal és javarészt továbbállnak
2022. jún. 13. 21:02
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Küldtem egy vírust!

Járunk?

Aztán csodálkozol, hogy nem jön össze.

A félreküldött kép pont azért jobb, mert levágósabb, hogy mi a szitu, bár a férfiak sokszor nem értik ezeket a női játszmákat.

Vagy mert nem látnak a fejedbe, vagy mert nem vesznek komolyan, ha ilyenekkel próbálkozol, úgyhogy inkább “nem értik”.

2022. jún. 13. 22:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
#10 és szerinted ez nem volt nagyon gáz??? Ugyanezt készülsz te is csinálni, csak kicsit másképp. Nem értem, miért nem lehet normális emberi kapcsolatokat kialakítani.
2022. jún. 14. 07:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az a normális emberi kapcsolat? Célja van, terve? Az emberek nagy része semmilyen elképzeléssel nem rendelkezik a saját életével kapcsolatban, nem lehet csodálkozni semmit.
2022. jún. 14. 08:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartanám az ilyen játszmázásokat értelmes, felnőtt nőhöz méltónak és nem is érdekelnél miatta, még ha amúgy tetszenél is. Borítékolhatnám előre, hogy a kapcsolatban is játszmázol és nem vagy megbízható/őszinte. Végülis ez is remek szűrő.

Az őszinteséget sokkal többre tartom.

És nyugodj meg, semmi befolyásod nincs arra, hogy mit akar tőled egy férfi. Ha megdugni akar, akkor adhatod akárhogy a nehezen kaphatót, akkor sem fog többre tartani. Lehet, hogy maximum "kihívás elfogadva" módba kapcsolva játszmázgat veled, aztán ugyanúgy tovább áll, amikor megdugott. Aki meg komolyat akar, az alapból komolyat akar és nem fogja kevesebbel beérni.

Nyitottan és őszintén kell hozzáállni az ismerkedéshez. Mindenféle játszmázással a saját életedet bonyolítod és előbb-utóbb a saját hülyeséged a seggedbe fog harapni.

Egyetlen srácból ilyen buta következtetéseket levonni...

31/F

2022. jún. 14. 09:28
 17/20 anonim ***** válasza:
A drámázás alapja az őszinteség meg a naivsag
2022. jún. 14. 09:52
 18/20 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon életképtelen vagy 26 éves létedre
2022. jún. 14. 16:10
 19/20 A kérdező kommentje:

Nagyon frusztrált lehetsz, hogy abban éled ki magad hogy ilyet beszólsz valakinek akit nem is ismersz.:)

2022. jún. 14. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Lassan megismerünk. Egyre indokoltabb a kritika:) Nem én vagyok a 18. Miért nem kérdezel rá? Sokkal szimpibb, hidd el!
2022. jún. 14. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!