Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebuknék ha ezzel az üggyel írnék rá a férfira aki tetszik? Kérlek ne nézzetek hülyének.:D
Szóval adott egy férfi, akit igazából régóta ismerek, de évekig nem találkoztunk egymással ameddig egyszer nemrégiben felbukkant egy közös ismerősünk révén. Nagyon jót beszélgettünk, de sajnos azóta újra elvesztettük egymást. Arra gondoltam, hogy küldök neki egy furcsa linket majd utána megírom neki, hogy: “Bocsi vírus, ne nyisd meg!”, ezután pedig megpróbálok beszélgetést kezdeményezni.
Kérlek olyat ne írjatok, hogy jobb lenne ha egyértelműen írnék rá hogy hogy van meg ilyenek...Már volt olyan hogy nyitott voltam valaki felé és aztán megkaptam a sráctól később, hogy könnyű préda voltam...Pedig ott még csak nem is csináltam semmit csak nyitott voltam amikor közeledett és nem álltam ellen. Nem akarok még egyszer ilyesmit átélni, szóval mindenképpen bujtatottan akarok közeledni.
26N

Amelyik férfit a vadászösztön hajt, és te neki csak egy préda vagy, az nem érdemel meg és soha nem fog megbecsülni.
Leszokhatnának meg az emberek erről a sok marhaságról, és ismerkedhetnének normálisan, talán több boldog kapcsolat lenne :)

Persze játszmázz csak. Óvodás szint.
Azért, mert egy pasi mondott valami hülyeséget, attól még az összes többi nem idióta. Ha férfit akarsz magad mellé, akkor neked is fel kéne nőni, nem a másik emberrel szórakozni.

"És szerintem a férfiak se szeretik annyira ha a nő kezdeményez."
A világ legnagyobb hülyesége.
Értem én, hogy a nagyszüleinktől, meg a szüleinktől úgy tanultuk, hogy a férfi kezdeményez, de ez értelmetlen. Miért ne kezdeményezhetnétek ti is? Mivel vagytok különbek, Ti nők, mint Mi, férfiak? Mennyi felesleges dolgot megtudnátok spórolni azzal, ha Ti is kezdeményeztek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!