Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lebuknék ha ezzel az üggyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebuknék ha ezzel az üggyel írnék rá a férfira aki tetszik? Kérlek ne nézzetek hülyének.:D

Figyelt kérdés

Szóval adott egy férfi, akit igazából régóta ismerek, de évekig nem találkoztunk egymással ameddig egyszer nemrégiben felbukkant egy közös ismerősünk révén. Nagyon jót beszélgettünk, de sajnos azóta újra elvesztettük egymást. Arra gondoltam, hogy küldök neki egy furcsa linket majd utána megírom neki, hogy: “Bocsi vírus, ne nyisd meg!”, ezután pedig megpróbálok beszélgetést kezdeményezni.

Kérlek olyat ne írjatok, hogy jobb lenne ha egyértelműen írnék rá hogy hogy van meg ilyenek...Már volt olyan hogy nyitott voltam valaki felé és aztán megkaptam a sráctól később, hogy könnyű préda voltam...Pedig ott még csak nem is csináltam semmit csak nyitott voltam amikor közeledett és nem álltam ellen. Nem akarok még egyszer ilyesmit átélni, szóval mindenképpen bujtatottan akarok közeledni.

26N

2022. jún. 13. 18:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

Amelyik férfit a vadászösztön hajt, és te neki csak egy préda vagy, az nem érdemel meg és soha nem fog megbecsülni.

Leszokhatnának meg az emberek erről a sok marhaságról, és ismerkedhetnének normálisan, talán több boldog kapcsolat lenne :)

2022. jún. 13. 18:48
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze játszmázz csak. Óvodás szint.

Azért, mert egy pasi mondott valami hülyeséget, attól még az összes többi nem idióta. Ha férfit akarsz magad mellé, akkor neked is fel kéne nőni, nem a másik emberrel szórakozni.

2022. jún. 13. 19:08
 3/20 A kérdező kommentje:
Az a típus vagyok, aki szereti ha a férfi kezdeményez. És szerintem a férfiak se szeretik annyira ha a nő kezdeményez.
2022. jún. 13. 19:16
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem mered nyíltan jelezni neki, hogy tetszik, akkor ne üzenetet írj, hanem lájkold valamelyik régebbi fotóját. Ebből tudni fogja, hogy végig nézted a profilját és az már eléggé beszédes 😉
2022. jún. 13. 19:35
 5/20 A kérdező kommentje:
#4 Nem is rossz.:))
2022. jún. 13. 19:45
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Virus helyett vmi vicceset küldenél inkabb
2022. jún. 13. 19:55
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

"És szerintem a férfiak se szeretik annyira ha a nő kezdeményez."

A világ legnagyobb hülyesége.

Értem én, hogy a nagyszüleinktől, meg a szüleinktől úgy tanultuk, hogy a férfi kezdeményez, de ez értelmetlen. Miért ne kezdeményezhetnétek ti is? Mivel vagytok különbek, Ti nők, mint Mi, férfiak? Mennyi felesleges dolgot megtudnátok spórolni azzal, ha Ti is kezdeményeztek.

2022. jún. 13. 20:02
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
Nő vagyok és nekem is berögződés, hogy a férfinak kell kezdeményezni, de hidd el, hogy manapság már ez nem ennyire egyértelmű. Pl. ha hét évvel ezelőtt nem jelölöm be a páromat Badoon, akkor valószínűleg sosem ismerem meg 😊 Már két éve együtt voltunk, mikor elmeséltem neki, hogy napokig tipródtam, hogy hogyan adjam tudtára, hogy tetszik; erre az volt a válasza, hogy amikor bejelöltem, azt hitte, szórakozok, mert szerinte sokkal jobb csaj vagyok, mint amilyen férfinak tartja magát. Persze ez butaság 🙂
2022. jún. 13. 20:06
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még a véletlenül rossz helyre küldött kép is jobb szerintem...
2022. jún. 13. 20:14
 10/20 A kérdező kommentje:
#9 Azt tuti lebukás szerintem...Nemrég az egyik barátomnak “írt félre” egy üzenetet egy lány. Amikor tovább küldte nekem azonnal mondtam neki, hogy szerintem trükközik a csaj és aztán kiderült hogy tényleg...
2022. jún. 13. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!