Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy férfi aki nálam 7 évvel idősebb. Megszeretném ismerni. Ha ráírnék mit gondolna? Mit írjak neki h ne nézzen hülyének
Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 18:42
1/9 anonim válasza:
Bármit írhatsz, örülni fog neked.
2/9 anonim válasza:
Nem ismerjük, honnan tudjuk? Egyébként a szüleim között is 7 év a korkülönbség apám javára, és lassan 35 éves házasok. Szóval hajrá!
3/9 anonim válasza:
1. "mit gondolna?" :D :D Mi azt, honnan tudnánk? Mi nem ő vagyunk, hogy ezt tudjuk.
2. "Mit írjak neki..?" Létezik egy nagyon fontos szerved, amit úgy hívnak, hogy agy! Tudod, gondolkodásra szokták használni, már akinek van.
Szóval nyugodtan írj rá, de azért azt ne várd el, hogy mi írjuk meg helyetted az első levelet.
Te szeretnél rá írni, akkor fektesd is bele azt az energiát.
4/9 anonim válasza:
7 év? Írhatsz bármit. Egy 7 évvel fiatalabb nőt egykorúnak gondolok (már ha nem 22 éves a férfi:p), a bajok ilyen 10+ évnél szoktak kezdődni.
6/9 anonim válasza:
Te hány éves vagy? Már csak a kategória miatt is...
8/9 A kérdező kommentje:
ő:25 én:18
2017. júl. 23. 19:24
9/9 anonim válasza:
A kérdezőre gondoltam, hogy hány éves.
Kérdező, szerintem nyugodtan írd meg neki, hogy szimpatikus és szeretnéd megismerni. A többi meg majd jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!