Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz hülyének a környezetem azért, mert egy mások szerint nem túl kívülről vonzó, de egyébként jó fej, vicces, kedves fiú jön be nekem?!?
Én is ilyen fiú vagyok, de nem kellek senkinek..
Nincs veled amúgy semmi gond, ne érdekeljen h mások mit gondolnak rólad..
Mert mások mindig jobban tudják, mi a jó neked... -.-
Ne torodj veluk, legyel boldog!
Én is így voltam.....nem nézett ki jól de verseket írt nekem és én mikor kezdtem volna érezni iránta valamit a barátnőm teljesen elvette tőle a kedvem
Azt monta néttem már me hogy néz ki!!!
Ne adj a környezeted véleményére. Ne ess abba a hibába amibe én
Erre monják, hogy 'belső értékek'. Hidd el, az a fontosabb.
A külsőségek persze szép dolgok, de az legtöbbször csapong, aki úgy néz ki, hogy mindenkinek kell. Aki viszont örül, hogy össze jöttetek és ezért jobban megbecsül, neki jobban fogsz örülni, mert nagyobb tartalom, belső érték lesz a kapcsolatban.
Aki szép és jól néz ki, az úgyis gyorsan kipróbálja a lehetőségeit máshol is. Viszont akiben emberi értékek vannak, azt nem mindenki látja meg felületes szemléléskor. Ezért nem fogják elvinni tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!