Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz hülyének a környezetem azért, mert egy mások szerint nem túl kívülről vonzó, de egyébként jó fej, vicces, kedves fiú jön be nekem?!?
Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 19:37
11/13 Rsag válasza:
Én nem tartom se jóképűnek se viccesnek. Nagyon kevés embernek nyílok meg annyira, hogy bármi is lehessen belőle. Volt már barátnőm ( hála az égnek) aki nagyon is népszerű és csinos. A mi kapcsolatunkban is jelen volt ez, de megpróbáltuk kizárni az ilyen embereket a kapcsolatunkból. Volt pár durva és sértő szitu is ebből, veszekedtünk is párszor emiatt, de nem volt nagy gond. Egyszerűen nem foglalkoztunk velük. Ennyi. Neked kell tudni hogy mi a jó számodra. Mással ne foglalkozz
12/13 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, csak irigykednek.
13/13 anonim válasza:
Így van. Sokan szét akarják túrni, ami másnak a boldogságot jelenti, esetleg mert neki még olyan sem jön össze. Lehet, hogy jobban kinéző időnként van neki,de azzal meg nem jön jól ki.
Szóval ha jól érzed magad valakivel, akkor maradj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!