Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb ferfi tetszik, tiszta hülyének érzem magam. Mit tanácsoltok?
A munkahelyemen van egy nálam 17 évvel idősebb férfi, aki első látásra nem is volt szimpatikus, sőt kifejezetten rossz véleménnyel voltam róla. Aztán néha néha megszólított, de csak ilyen apró-cseprő dolgokkal, rájöttem, hogy nem is rossz ember, sőt udvarias, kedves, jó lelkűnek tűnik. Ez még nem lett volna talán elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésem, mert amúgy mindenkivel kedves volt, de többször is volt olyan, hogy "méregetve" nézett. Nem tudok jobb szót, szerintem tudjuk milyen az, amikor egy férfi úgy igazán megnéz egy nőt. Szóval ennyi történt és mostanában kezdi izgatni a fantáziám, várom, hogy lássam, hogy váltsunk pár szót, de már szeretném, ha nem csak ez az udvarias társalgás menne, hanem ismerkednénk, de nem tudom, hogy hogy nyissak felé, sőt azt sem, hogy egyáltalán érdemes-e. Félek, hogy az én részemről van csak ez az érdeklődés, meg nincs is túl sok tapasztalatom a férfiakkal, pláne nem egy 17 évvel idősebbel. Nem nős már egyébként, viszont vannak gyerekei, komoly, felelősségteljes embernek látszik, lehet, hogy ez vonz benne. Szerintetek érdemes lenne közeledni felé? Ha igen, hogyan?
Köszi a válaszokat!
22/L
Egy kislány vagy hozzá képest. Nem tudom,hogy az ilyenek mit képzelnek magukról 😊
Akit egy két mosoly meg beszólás elcsábít,az nincs 22 éves szinten. Ilyeneknek a 14
#5: Amíg agyilag kisleány vagy, nem fogsz senkit komoly kapcsolat céljából érdekelni.
Hozzád talán még a korosztályod is idős,nyisd már ki a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!