Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy idősebb ferfi tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősebb ferfi tetszik, tiszta hülyének érzem magam. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen van egy nálam 17 évvel idősebb férfi, aki első látásra nem is volt szimpatikus, sőt kifejezetten rossz véleménnyel voltam róla. Aztán néha néha megszólított, de csak ilyen apró-cseprő dolgokkal, rájöttem, hogy nem is rossz ember, sőt udvarias, kedves, jó lelkűnek tűnik. Ez még nem lett volna talán elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésem, mert amúgy mindenkivel kedves volt, de többször is volt olyan, hogy "méregetve" nézett. Nem tudok jobb szót, szerintem tudjuk milyen az, amikor egy férfi úgy igazán megnéz egy nőt. Szóval ennyi történt és mostanában kezdi izgatni a fantáziám, várom, hogy lássam, hogy váltsunk pár szót, de már szeretném, ha nem csak ez az udvarias társalgás menne, hanem ismerkednénk, de nem tudom, hogy hogy nyissak felé, sőt azt sem, hogy egyáltalán érdemes-e. Félek, hogy az én részemről van csak ez az érdeklődés, meg nincs is túl sok tapasztalatom a férfiakkal, pláne nem egy 17 évvel idősebbel. Nem nős már egyébként, viszont vannak gyerekei, komoly, felelősségteljes embernek látszik, lehet, hogy ez vonz benne. Szerintetek érdemes lenne közeledni felé? Ha igen, hogyan?

Köszi a válaszokat!

22/L

2017. júl. 7. 17:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az a kérdés, hogy milyen típus. Mert egy csomó pasi nem próbálkozna konkrétan ekkora korkülönbségnél hiába bámul meg. Az egy más szint, hogy komolyan oda jusson, hogy ez lehetséges. Mert mindkét oldalról ez egy furcsa dolog. Szóval szerintem valahogy jelezned kell, hogy mi van. Hogy ez nem szimpátia. Nem barátkozás. Hanem férfi nő dolog. Valahogy valami olyat kell csinálnod, mondanod, amivel túlmész a normál szerepeken, amit még értelmezhet a fenti barátságos dolgoknak. Aztán, ha ez megvan, akkor már az ő dolga. De ezt szerintem meg kell tenned.
2017. júl. 7. 17:26
 2/23 anonim ***** válasza:
70%
Szóval tetszik a főnök. Ez csak nem olyan nehéz. Néhány eldobott mosoly, szemkontakt. Lehet nem is vágja hogy esélyes nálad.
2017. júl. 7. 18:09
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy kislány vagy hozzá képest. Nem tudom,hogy az ilyenek mit képzelnek magukról 😊

Akit egy két mosoly meg beszólás elcsábít,az nincs 22 éves szinten. Ilyeneknek a 14

2017. júl. 7. 18:38
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyeneknek a 14 éves lányok dőlnek be *
2017. júl. 7. 18:39
 5/23 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy el vagyok csabìtva, de igazad van, én is kislánynak érzem magam, írtam is, hogy nincs sok tapasztalatom. Egyébként azt képzeljük magunkról, hogy tapasztalat nélkül is szeretnénk ismerkedni, és simán megtetszhet akàr egy idősebb férfi is nekünk. :) Köszönöm a válaszokat!
2017. júl. 7. 19:03
 6/23 anonim ***** válasza:

#5: Amíg agyilag kisleány vagy, nem fogsz senkit komoly kapcsolat céljából érdekelni.

Hozzád talán még a korosztályod is idős,nyisd már ki a szemed.

2017. júl. 7. 20:30
 7/23 A kérdező kommentje:
Miért is? Másoknál, pl a "felnőtteknél" nem így működik? Megismered, beszélgettek, elkezd tetszeni...
2017. júl. 7. 20:44
 8/23 A kérdező kommentje:
De jó, hogy idetaláltál a kérdésemhez kedves 67%-os :) Az még oké, hogy engem osztasz... de miért is kell lepontozni a többi válaszadót? Én mindenkinek zöldet nyomtam, még neked is. Vannak akik direkt kötözködni jönnek erre ez oldalra? Hihetetlen :)
2017. júl. 7. 20:52
 9/23 anonim ***** válasza:
72%
Hát nemtom, lehet, hogy inkább adj jeleket; csábosan mosolyogjál rá, nemtom, tudsz-e olyat, megy-e az neked; mert ha tetszel neki is úgy gondolja, hogy belefér még, hátha megpróbálja és akkor sikerül hogy összejöjjön nektek valami, lehet ,hogy akkor ő is fog kezdeményezni. De lehet, hogy az is benne van, hogy te még fiatal vagy, és öledbe hullana rögtön több gyerek, meg azt is gondolhatja, hogy mit akarhatnál te- egy ilyen fiatal, huszonéves lány- egy ilyen "idős" hapsitól; tehát lehet, hogy emiatt mégse fog sose kezdeményezni, hiába akarja is. De amúgy hát nemtom, hát igyatok megy együtt egy kávét, mármint külön-külön csészéből, és akkor erről meglátod, hogy mennyire nyitott. Énszerintem. Egy próbát megér. Hogyha úgy érzed, szeretnél tőle valamit ,az nem véletlenül van. És ha érzékelsz kölcsönös vonzalmat is, akkor az meg pláne. Állítólag véletlenek nem léteznek, ami véletlennek vagy akár szerencsének tűnik, az Isten állruhában;) Én az hallottam. :)
2017. júl. 7. 21:09
 10/23 anonim ***** válasza:
65%
szerintem nagyon izgalmas az ilyen. mert kicsit tiltott. itt is lehet látni, hogy mit vált ki egyesekből.
2017. júl. 7. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!