Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb ferfi tetszik, tiszta hülyének érzem magam. Mit tanácsoltok?
A munkahelyemen van egy nálam 17 évvel idősebb férfi, aki első látásra nem is volt szimpatikus, sőt kifejezetten rossz véleménnyel voltam róla. Aztán néha néha megszólított, de csak ilyen apró-cseprő dolgokkal, rájöttem, hogy nem is rossz ember, sőt udvarias, kedves, jó lelkűnek tűnik. Ez még nem lett volna talán elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésem, mert amúgy mindenkivel kedves volt, de többször is volt olyan, hogy "méregetve" nézett. Nem tudok jobb szót, szerintem tudjuk milyen az, amikor egy férfi úgy igazán megnéz egy nőt. Szóval ennyi történt és mostanában kezdi izgatni a fantáziám, várom, hogy lássam, hogy váltsunk pár szót, de már szeretném, ha nem csak ez az udvarias társalgás menne, hanem ismerkednénk, de nem tudom, hogy hogy nyissak felé, sőt azt sem, hogy egyáltalán érdemes-e. Félek, hogy az én részemről van csak ez az érdeklődés, meg nincs is túl sok tapasztalatom a férfiakkal, pláne nem egy 17 évvel idősebbel. Nem nős már egyébként, viszont vannak gyerekei, komoly, felelősségteljes embernek látszik, lehet, hogy ez vonz benne. Szerintetek érdemes lenne közeledni felé? Ha igen, hogyan?
Köszi a válaszokat!
22/L
#8: Nem pontoztam le senkit, lőjek egy screenshot-ot talán?
Ne gondold már, hogy egy 40 körüli férfinek egy 22 éves kapcsolatra fog kelleni. Vagy ha mégis, akkor olyat keres, aki érett hozzá képest,azaz nem téged. Olvasd el a kérdésed, én még mindig 15/L-t látok a végén.
Meg gondolom készen vagy a pótanyuka szerepét is betölteni, ha már vannak gyerekei.
Nem kötözködni jöttem ide, csak más a nézőpontom. Ennyi.
Gondolom ,te megerősítésre vártál, hogy "Mi sem természetesebb, próbáljátok meg, normális, hogy apád korú pasira fened a fogad..", ellenben most jön egy negatív vélemény, és megpróbálod megmagyarázni,hogy miért nem igaz.
Ha nem kötözködni jöttél, akkor meg egyszerűen nem tudsz normálisan véleményt nyilvánítani. Nem azzal van a baj, hogy nem azt mondod hogy persze menj ugorj a nyakába, hanem hogy kioktatni akarsz, meg dobálozol itt ezzel a 15 éves dologgal. Le lehet ezt írni normálisan is, de azért köszi, meg tudtam érteni a mondanivalód így ebben a köntösben is, sőt tudomásul is vettem, mèg így "15 éves" fejjel is.
A többieknek is köszönöm a választ! Próbálok vele továbbra is kedves lenni, mosolyogni, aztán ha később sem lép, akkor hagyom az egészet ennyiben.
Én nem mondtam, hogy közös életét tervezek vele meg a gyerekei anyja akarok lenni. Úgy érzem, hogy egy ilyen férfit érdemes lenne közelebbről megismerni. Nem állítom, hogy meg tudom adni neki, ami egy ilyen idős férfinak kell, de miért ne próbálnánk meg?
Ha a mosolygás, kedvesség kevés, akkor mi lenne jó lépés részemről, ami még nem túlzott nyomulás?
Akkor mit tervezel vele? Egy kapcsolat együtt jár a közös élettel meg előbb utóbb a gyerekei nevelésével.
A leírásod alapján neked az keltette fel az érdeklődésed,hogy méreget. Szóval neked ez a nagy áttörés egy kapcsolathoz,hogy úgy néz rád. Gyakorlatilag neked csak az tetszik,hogy valakinek imponálsz. Ez még mindig kevés.
#16 hát, nem könnyű így receptet adni, ezt valahogy spontán kellene. de szerintem ez fontos tanács, hogy tudd, hogy valahogy át kell mozdulnod oda, hogy leesen neki, hogy most ez nem az illedelmes mosoly és a normál kedvesség ami egy normál munkahelyen pl azért adott.
Ha beszélgettek is nehéz ezen átmenni, mert szinte minden értelmezhető csak udvarias kedvességnek. És pl utolsónak igaza van, hogy az ilyen kapcsolat nem egyszerű dolog, lehet nehéz lesz. de ezek miatt intenzív. Én pasi vagyok és voltam a fiatalabb és az idősebb helyzetben is(többet a fiatalabban) és tudom, hogy tök durva, az egész közben ott van ez, hogy nem megszokott. pláne képzeld el milyen, ha a fiú a fiatalabb, az még kevésbé megszokott. tök nem az a biztonságos dolog, mint amilyen a hasonló kor. de van akit ez izgat. de nyilván nem ez a legsimább út ha nyugis otthont akarsz. nekem sincs az...
beszélgetésben szerintem az pl jó, ha ilyen párkapcsolati dolgokra tereled. van e barátnője. neked nincs pasid. arról, hogy kik vonzóak neked. hogy az idősebbek jönnek be, csak nem vesznek komolyan. vagy esetleg provokálni valahogy. pl kérdezgetni ki jön be neki a cégnél. de lehet azt is, hogy valahogy viselkedésben átlépni határokat. nagyon sokáig a szemébe nézni és nem elkapni egyáltalán. vagy valahogy úgy hozzá érni, hogy egyértelmű legyen, hogy direkt. itt vállalnod kell ez. akár lehet valami vicces is. megpöckölöd az ujját. vagy bármi. vagy ha szembe jöttök nem lépsz el előle csak megállsz és nézed, de le is sütheted a szemebed. vagy valami. bármi játék. a lényeg ez a kizökkentés ebből a normál emberek közötti szintről. bármi ugratás, szívatás is lehet, amitől megugrik a pulzusa. valami merész.
most képzeld el, hogy megkérdezed, hogy van, hol volt, hova megy, milyen a munkája. ezt a végtelenig lehet játszani kedvesen és nem lesz belőle semmi. vagy csak évek alatt. szóval ez is kevés. legalábbis szerintem. szerintem ilyen kor különbségnél nagyon bátornak kell lenni, ha át akarja lépni az ember a barátság szintet. szerintem tényleg nagyon kevés olyan férfi van, aki csak úgy rányomul fiatal lányokra. sokkal jellemzőbb valami távolság tartása akkor is ha tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!