Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Spárban dolgozik egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Spárban dolgozik egy nagyon aranyos szemüveges kis csaj, hogy tudnék vele szóba elegyedni vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
Ötletek? Jó lenne ha beszélhetnék vele tartósabban és nem csak köszönés, meg legyen szép napod meg pár szó váltás. Valahogy el kellene hívnom vagy megtudnom hoogy egyáltalán lenne-e bármi esély, de hogyan?
2022. jún. 10. 18:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kérd el a panaszkönyvet és írd oda neki az óhajodat.
2022. jún. 10. 20:53
 22/28 anonim ***** válasza:

Munkahelyből kifolyólag eleve esélytelen. Egy rokonom munka után mindig a munkatársaival sörözik egy bárban/étteremben, 1x mentem be, a pincér egy bájos lány volt, megkérdeztem van-e barátja, a válasz: "Vendéggel nem ismerkedem!" Túl sok lúzer megpróbálja, ezért esély sincs rá :)

Szólítsd le az utcán, de NEHOGY MEGVÁRD MUNKA UTÁN! mert az nagyon beteg... Egy semleges helyet válassz, pl. a buszmegállóban mosolyogj rá, és úgy eredj vele szóba.

2022. jún. 10. 20:57
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális nőnél szerintem azonnali "red flag" az ilyen, hogy "várd meg munka után". Biztos sok eséllyel indulsz, ha akkor támadod be szegény lányt amikor hulla fáradtan este 8-9-10 vagy ameddig nyitva van az üzlet végez és utána odalépsz hozzá. Aki ezt javasolta szerintem még az életében nem volt semmilyen kapcsolata egy nővel sem.

Viszont elég nehéz helyzet, mert aki ilyen helyen dolgozik az általában sok-sok udvarlást kap.

2022. jún. 10. 21:07
 24/28 anonim ***** válasza:
81%
Nőként én is megijednék, ha ott várna valaki munka után. Ha pedig munka közben beszélgetsz vele, abból sajnos kára származhat, mert az összes ilyen kassza meg ügyfélszolgálat hajcsár munka, pörögni kell. Ha kevesen vannak, megkérdezheted a nevét. Meglátod majd, hogy a teljes nevét mondja-e (hogy rá tudj keresni), vagy elintézi egy keresztnévvel.
2022. jún. 10. 21:27
 25/28 A kérdező kommentje:
Munka után nem fogom megvárni!
2022. jún. 10. 21:31
 26/28 anonim ***** válasza:
Exem pénztáros! Neten ismertem meg de pénztárból szedtem fel. Írtam neki levelet egyszer simán meg lehetett oldani az átadást csak nagyon kicsire kell hajtogatni. Na meg akkor menjél hozzá amikor kevesen vannak. Bár spár/tesco/auchan pénztárosok áru feltöltők is. Ez előny is meg hátrány is. Ha sorok közt megtalálod könnyebb leszólítani.
2022. jún. 10. 22:46
 27/28 anonim ***** válasza:

Nálunk hasonló volt a helyzet. Kolléganőimtől kiderítette a nevemet és rámírt Facebookon. 2 éve❤️

Ez is egy lehetőség.

2022. jún. 10. 23:28
 28/28 anonim ***** válasza:
"Hé te kis pápaszemes! Gyere má ki a parkolóba cummantsá le! Ne izéjjé, csak 5 perc az egész!"
2022. jún. 11. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!