Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők benneteket mennyire zavar ha egy férfi szemüveges ?
Figyelt kérdés
Szemüveges lettem sajnos,kamaszként is az voltam csak akkor nem hordtam,de már a fejfájás miatt szükséges mert hamar elfárad a szemem és nem akarom hogy romoljon.Viszont úgy értem hogy hátráltat egy kicsit,mert így szemüvegbe olyan nagyon szerény srácos kinézetem van.Amúgy se vagyok nagyképű,de tükörbe nézzek olyannak látom magam.2021. jún. 23. 21:30
2/16 anonim válasza:
A szemüveg még szexi is lehet.. Remélhetőleg olyan keretet választottál, ami jól áll.
3/16 anonim válasza:
Én általános iskolás korom óta hordok. Csak az elején éreztem gáznak, de mivel mindennap kellett hordani, és kialakult a stílusom is így divatos kiegészítő is lett belőle. Szóval én jóideje együtt tudok vele élni.
5/16 anonim válasza:
[link] Jojo :)
Kb. 25 évvel ezelőtt még csúfoltak érte a primitívebb gyerekek, fiatalok, négyszemű kötsög is voltam. Szerintem ma már nagyon sok nőnek bejön egy szép szemüveg.
6/16 anonim válasza:
Ha jól áll, akkor semmi gond vele. Ezek a modern keretek sok pasin jól állnak, lényeg hogy ne legyen az a régi módi.
7/16 anonim válasza:
Semennyire. Ma már nagyon szuper, divatos keretek vannak. ÉN kislány koromban szemüveges voltam, tök béna kereteim voltak mindig, akkor még nem lehetett ilyet kapni. Ma már a szemüveg sajnos nem segít a szememen, de ha segítene, a mai keretekkel büszkén hordanék újra.
9/16 anonim válasza:
Ha nem a legbénább keretet választotta az illető, semennyire.
10/16 anonim válasza:
Ha jót választottál, kifejezetten előnyös is lehet. Nem zavar, én is szemüveges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!