Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők benneteket mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők benneteket mennyire zavar ha egy férfi szemüveges ?

Figyelt kérdés
Szemüveges lettem sajnos,kamaszként is az voltam csak akkor nem hordtam,de már a fejfájás miatt szükséges mert hamar elfárad a szemem és nem akarom hogy romoljon.Viszont úgy értem hogy hátráltat egy kicsit,mert így szemüvegbe olyan nagyon szerény srácos kinézetem van.Amúgy se vagyok nagyképű,de tükörbe nézzek olyannak látom magam.
2021. jún. 23. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés vagy, a lányok nem akarják a testnedveikkel beteríteni a szemüveged.
2021. jún. 23. 22:39
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
A szemüveg-szakáll kombó nálam zsánerkategória.
2021. jún. 23. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van. Semennyire, kivéve csókolózás közben. Olyankor összeakadhatnak a keretek 😅😅
2021. jún. 24. 00:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Harminc eve zavart, mert iszonyu keretek voltak hulye frizuraval, es kevesen voltak szemuvegesek. Miota az internet koraban kb mindenkinek rossz a szeme, resze a kulsonek, nem gyogyaszati segedeszkoz, nem is veszem eszre, hogy valakinek van-e vagy nincs. Szoval mindegy.
2021. jún. 24. 04:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Oh,a szemüveg szakáll nekem is bejön. Vagy szemüveg, göndör haj. Vagy ez mind egybe.....mmmmm
2021. jún. 24. 09:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ameddig nem ilyen szigszalagozott szódásszifon.
2021. jún. 24. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!