Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas vékony szemüveges férfiként milyen nőknél lehet esélyem?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre senkinek se tetszik az ilyen. Mindenkinek férfias kell és izmos. Jól látom? Mit lehet tenni? Egy nő nekem elég lenne egész életemre nem is kell több.

2021. jan. 4. 15:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Legalábbis én izmos voltam (most már csak nagyon nyomokban látszik a többévi edzés) és sosem volt senkim.
2021. jan. 4. 16:14
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Aki ide ilyen jellegu kerdest ir ki, azoknak sosem lett csaja az eletben. Most mar tudod mire szamithatsz. Megoldas lenne, de ugyse fogadod meg, kar leirni.
2021. jan. 4. 16:33
 3/14 anonim ***** válasza:
36%
Minden balfék ezt írja, aztán amikor a nő feltuningolja a kis megtépázott egótokat, akkor hirtelen minden qrvát meg akartok baszni. 😂 Hazudni azért nem kéne.
2021. jan. 4. 16:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
2: Inkább arra vágyik az ember, hogy elfogadják. Nem a "megoldás lenne múttesd a szemed félmilláért" jellegú dolgokra.
2021. jan. 4. 16:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen ferfiak is tetszenek valakinek, jobb, mintha alacsony lennel es kover. amugy meg: edzes/sport es kontaktlencse, ha nagyon zavar, ennyi. de szerintem nem emiatt nincs nod..
2021. jan. 4. 16:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs a vékonysággal,sem a szemüveggel,ha tetszel. a szemüveg csak kellék,súly is másodlagos nálam. Én se vagyok kisportolt,nem várom el a férfiaknál sem ezt!
2021. jan. 4. 16:43
 7/14 anonim ***** válasza:
A megertes itt hianycikk. A valaszolok egyik fele ket labon jaro pszichopata, a masik fele kimondottan szorakozni jar ide. Az ertelmes kerdesekre azert szoktak szuletni joszandeku valaszok, de ritka az ilyen kerdes errefele, ahol Balazska fujja a passzatszelet. Megertesre ott van a nagyfiunak az anyukaja, o mindig megerti. Ott van az egyhaz, ott is megertik, barkinek barmilyen baja van, mehet hozzajuk. Ott van a pszichologus, az is megerti plane, ha fizet erte. De egy anonim forumon ne a megertest keressuk mar. Ezt te sem gondoltad komolyan, csak amolyan alnaivan bekerdeztel. Sebaj, idovel azert kirostalodik a sok meg nem ertett kisfiu, akiknek nem adjak vissza azok a csunya, gonosz lanyok a matchboxukat.
2021. jan. 4. 16:49
 8/14 anonim ***** válasza:
7: Itt nem is lehet normális választ várni. A leginkább hasznos tanács valami olyasmi lenne, hogy "ki kell menni kínába, ott lesz csajod". Miközben a válaszolók közül ilyet ki tett meg? Senki. Szóval haszontalan válaszok lesznek, emiatt valóban hülyeség is kérdezni.
2021. jan. 4. 16:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek vékony, szemüveges srácot, aki hű, nekem nagyon tetszik, bár ő tényleg nagyon jóképű, a szemüveg is jól áll neki, de helyes anélkül is. És bár vékony, de azért izmos kicsit, szóval úgy vékony, hogy nem kigyúrt, nekem pont ez tetszik. Szóval az összkép fontos. Az, hogy vékony és szemüveges, még attól lehet tuti pasi.
2021. jan. 4. 16:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Modelleknél.
2021. jan. 4. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!