Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Spárban dolgozik egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Spárban dolgozik egy nagyon aranyos szemüveges kis csaj, hogy tudnék vele szóba elegyedni vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
Ötletek? Jó lenne ha beszélhetnék vele tartósabban és nem csak köszönés, meg legyen szép napod meg pár szó váltás. Valahogy el kellene hívnom vagy megtudnom hoogy egyáltalán lenne-e bármi esély, de hogyan?
2022. jún. 10. 18:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
14%

Nőktől csajozási tanácsot sose fogadj el...

2022. jún. 10. 19:13
 12/28 A kérdező kommentje:
Én nem gondoltam ilyenre, hogy megvárnám a munka után és este támadnám le hülyeséggel. Valami kellemes módon jó lett volna eljutni odáig, hogy beszélgessünk.
2022. jún. 10. 19:29
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

És ez szerinted hogyan lehetséges ha

1, nem akarod munka után megvárni

2, nem akarsz vele a kasszába beszélni

Esetleg követed hazáig és ott várod majd?

2022. jún. 10. 19:32
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak a sültgalambot várja! Fogalma sincs hogy kell csajozni! Jobb is, ne is szaporodjon az ilyen!
2022. jún. 10. 19:43
 15/28 A kérdező kommentje:

Az lenne jobb is, ha nem itt töltenéd ki a dühöd amiért nem áll fel.

Azért szerintem elég para, hogy valaki bevár munka után és az se kellemes ha épp ott udvarolnak neked munka közben amikor a főnök épp esetleg ott van a közelben.

Nem akarom kellemetlen helyzetbe se hozni ezért vagyok nehéz helyzetben. Pont ez az, hogy gondolkoztam én már ilyeneken de nem tennék olyat ami a másiknak rossz.

De azért örülök, hogy ennyi gyökér van az oldalon akik persze szaporodhatnak.

2022. jún. 10. 19:45
 16/28 anonim ***** válasza:

Tehát szerinted gyökér aki leírta az opciókat miközben saját magad leírod ugyanazt..

2022. jún. 10. 20:01
 17/28 A kérdező kommentje:
Igen, aki ilyet ír "Jobb is, ne is szaporodjon az ilyen!" az egy ostoba nyomoronc, rosszindulatú impontens gyökér.
2022. jún. 10. 20:03
 18/28 anonim ***** válasza:

Jól látod, hogy mind a két említett dolog gáz.

Szerintem kezd kicsiben.Először kérdezd meg, hogy hívják.Aztán abból már le lehet szűrni vmit ahogyan válaszol.

2022. jún. 10. 20:10
 19/28 Lazy Lover ***** válasza:
Keress rá neten vagy adj neki egy cetlit a telo számoddal
2022. jún. 10. 20:21
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Ne fűzz hozzá sok reményt. Őket szólítgatja le az összes olyan srác, akiknek sehol máshol nincs esélyük fiatal nőkkel találkozni. Csak akkor fog veled érdemben foglalkozni, ha tényleg bejössz neki (vagy esetleg ha nagyon ronda és mégsem szólítja le senki).
2022. jún. 10. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!