Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Spárban dolgozik egy nagyon aranyos szemüveges kis csaj, hogy tudnék vele szóba elegyedni vagy ilyesmi?
Egyik volt kollégám úgy elegyedett szóba a szintén Sparos pénztáros lánnyal, hogy motoros ruhában ment vásárolni és a lány megdicsérte a cuccát, kiderült, ő is motorozik. Hosszú kapcsolat lett belőle.
Mondjuk, szerintem nem akkor kéne vele hosszasan beszélgetni, amikor dolgozik, mert amúgy is olyan gyorsan halad a sor, mint a gyártószalagon, elég hülyén jönne ki, ha ott állnál a kassza mellett, míg másoknak kasszáz és te nyomnád a csajozós dumát 😀
Vegyél egy bonbont, fizesd ki nála, majd nyújtsd át és mondd, hogy neki vetted ☺
De most miért nem jó a bonbon? 😀
Ha munka közben nem tudod leszólítani, akkor mégis mi más maradhat, mint az, hogy megvárod munka után?
Mármint a csajozós dologra gondoltam, hogy nem szövegelnék ott.
A bonbon nem rossz ötlet, ha lenne valami nőnap vagy ilyesmi de csak úgy direktbe hogy nem ismerem csak ott látom sokszor meg ott találkozunk szerintem illetlen, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!