Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Spárban dolgozik egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Spárban dolgozik egy nagyon aranyos szemüveges kis csaj, hogy tudnék vele szóba elegyedni vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
Ötletek? Jó lenne ha beszélhetnék vele tartósabban és nem csak köszönés, meg legyen szép napod meg pár szó váltás. Valahogy el kellene hívnom vagy megtudnom hoogy egyáltalán lenne-e bármi esély, de hogyan?
2022. jún. 10. 18:33
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Kalocsai Spárban, ha valakit érdekel. :D
2022. jún. 10. 18:39
 2/28 anonim ***** válasza:
0%
Vékony? És te ia az vagy? Másképp veszett ügy ha te meg úgy nézel ki mint egy jóllakott óvodás.
2022. jún. 10. 18:49
 3/28 anonim ***** válasza:
31%
Ha tetszel neki látnod kéne rajta, ha meg nem tetszel neki, akkor úgy is bukta.
2022. jún. 10. 18:55
 4/28 anonim ***** válasza:
95%

Egyik volt kollégám úgy elegyedett szóba a szintén Sparos pénztáros lánnyal, hogy motoros ruhában ment vásárolni és a lány megdicsérte a cuccát, kiderült, ő is motorozik. Hosszú kapcsolat lett belőle.

Mondjuk, szerintem nem akkor kéne vele hosszasan beszélgetni, amikor dolgozik, mert amúgy is olyan gyorsan halad a sor, mint a gyártószalagon, elég hülyén jönne ki, ha ott állnál a kassza mellett, míg másoknak kasszáz és te nyomnád a csajozós dumát 😀

Vegyél egy bonbont, fizesd ki nála, majd nyújtsd át és mondd, hogy neki vetted ☺

2022. jún. 10. 18:57
 5/28 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam #4 :D
2022. jún. 10. 19:04
 6/28 anonim ***** válasza:
1%
Fizetésnél a pénztárcádban látszik, hogy tele van húsz ezressel, azzal is fizetsz és max egészből kérsz vissza, közben véletlen megmutatod neki a prémium autód kulcsát és ezután megérdeklődöd, hogy lenne e kedve elmenni egy exkluzív vacsorára a város legjobb éttermében ahol privát asztal foglalásod van törzsevendégként.
2022. jún. 10. 19:06
 7/28 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat lehetne?
2022. jún. 10. 19:08
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

De most miért nem jó a bonbon? 😀

Ha munka közben nem tudod leszólítani, akkor mégis mi más maradhat, mint az, hogy megvárod munka után?

2022. jún. 10. 19:09
 9/28 A kérdező kommentje:

Mármint a csajozós dologra gondoltam, hogy nem szövegelnék ott.

A bonbon nem rossz ötlet, ha lenne valami nőnap vagy ilyesmi de csak úgy direktbe hogy nem ismerem csak ott látom sokszor meg ott találkozunk szerintem illetlen, nem?

2022. jún. 10. 19:11
 10/28 anonim ***** válasza:
58%
Én mikor kasszás voltam a Tescoban diákmunkán kifejezetten szerettem mikor az ilyen hős szerelmesek megvártak a munka után a parkolóban - főleg télen - a sötétben és hirtelen oda jöttek, hogy reggel szokott nálam fizetni meg ezt azt venni és , hogy mi a helyzet, hát nagyon örültem neki..
2022. jún. 10. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!