Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért olyan nehéz egy nem független férfinak egy szeretőt találni így 40 hét közel?
Figyelt kérdés
Írhat független és nem független is.2022. jún. 10. 06:58
11/21 anonim válasza:
10.-re.
Ja, barátnőt/szeretőt? Mert az még többe kerül, mint egy qurva!
12/21 A kérdező kommentje:
Látszik a lényeg tipikus mai világi gondolkodás. Mennyit fizet a férfi a nőnek a szexért. Kb ennyi. Nem ez volt a kérdés. De kb 2..3 válasz és a pénzhez jutnak
2022. jún. 10. 09:46
13/21 anonim válasza:
14/21 A kérdező kommentje:
Mert neki is kevés a szex és jó lenne valakivel
2022. jún. 10. 10:02
15/21 anonim válasza:
14.-re.
Szexre? Arra van 2X éves srác is.
16/21 anonim válasza:
"Mert neki is kevés a szex és jó lenne valakivel"
Olyan nincs, egy nő általában akkor szexel, amikor akar.
Amúgy meg pofátlan és önző vagy.
40-hez közel lányokat keresel. Ez vicces...
A fa$zodon kívül nem tudsz és nem is akarsz nyújtani semmit. Ez meg szánalmas...
17/21 anonim válasza:
De kérdező, amelyik nőnek a "csak szex" elég, és nem akarja, hogy felvállalják, az ritkább példány, mint ugyanilyen pasi verzióban, így meg rengeteg pasiból tudnak válogatni. Akkor miért is állnának le egy valószínűleg nem jó külsejű, 40es pasival, amikor van fiatalabb, izmosabb, jobb állóképességű srác is, aki teper érte? A nők nem Máltai Szeretetszolgálat szexhiányos férfiaknak...
18/21 anonim válasza:
Mert akkor már huszonévesekkel szexelnek inkább, ők vonzóbbak és jobban bírják.
19/21 anonim válasza:
Független vagyok. Sose értem, amikor valaki szeretőnek akar. Abban nekem mi a bolt??? Miért lennék második/sokadik, amikor első is lehetek? Az más, amikor véletlenül, pl.munkahelyen megismerik egymást és kialakulnak érzelmek. Na, de direkt, megszívatnám magam? Nem vagyok bolond. Nem függetlenként meg vagyok olyan gerinces, hogy nem b.szok félre, hanem elválok, ha sz.r a kapcsolat. Mivel a pasi nem, kell a francnak gerinctelen hím. Abból van elég fiatalból is függetlenből is. Összességében: Semmit nem tudsz nyújtani az elhasznált farkadon kívül. Annyit meg egy vibrátor és tud, és még közösködni se kell vele senkivel😉
20/21 A kérdező kommentje:
A sok idealista:-)
Hogy itt mindenki milyen tökéletes:-)
2022. jún. 10. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!