Türelmetlen vagyok, mikor érdemes beszélnem egy orvossal? (40. Hét)
Április 7.-re vagyok kiírva, de nincs konkrét előjele, hogy bármi is lenne
Már a 38. héttől kezdve teljes izgalomban várok, azt hittem előbb fogok szülni, mintsem később, mégsem történt még semmi
Erős folyásom van, de nem magzatvíz, 2 napja valami átlátszó (de kevés) kocsonya-szerű dolog távozott; nehéznek érzem magam; sokszor fáj felállni, annyira elkezd szúrni alul a hasam, de nincsenek rendszeres fájások
A baba nagyon nagyon sokat mozog, főleg egész éjszaka, erősen rúg, csuklik, üt-vág...
Vajon mikor szóljak az orvosnak? Nincs fogadott orvosom, így nem is tudom mi a menete ennek, gondolom be kell utaljanak a kórházba ha semmi nem történik
Ctg-re jársz?
Én ott kérdeztem meg mire számítsak.
Betöltött 41 hétre indítottak.
Innen napi helyenként 2 naponta ctg/ nst van
Ott dől el, plusz a kórház protokollja alapján.
Én spontán szültem 41+1
41+4 indîtottak volna.
Kitartás!!!!!
#3 köszi szépen, igyekszem!
#4 na örülök, hátha pár napon belül lesz valami
Már minden "szülésindító" módszert is kipróbáltam
Szerintem is nyakdugo lehetett.
De miért nem mész NST-re?
Máshol 37 héttől napi ctg kötelező. A helyedben holnap elmennek nézzen rá nyitva van e a mehszajad. Max hazamesz és vajudsz ottuoj tovabb csendesen
Nekem is a 36. héttől 3 naponta ctg, 38. héttől 2 naponta nst volt. Én is ránézetnék a helyedben
Szerintem is a nyákdugó volt, kitartást, hamarosan már kint lesz 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!