Cukros kismamák mennyit hiztatok 40 hét alatt?
Én 4 és felet.
3 havi cukoratlagom 5,9 lett.
Remélem nem lesz baja a babámnak.
Terhességi cukrom volt összesen 17 kg híztam. Babának semmi baja nem lett. Nézték a cukrát mikor megszületett utánna is Nézték még midegyik értéke jó lett.
Nem vota nagyon magas cukrom pont határ érték volt a terheléses cukor vizsgálat. Folyamatosan mértem próbáltam figyelni az étkezesre sose volt magas a cukrom mikor mértem.
Nem mértem cukorátlagot, de miután odafigyeltem és tartottam az előírt diétát, onnantól mindig határérték alatt volt a cukrom, szóval karban tudtam tartani elég jól.
Össz-vissz 8kg plusszal mentem szülni, de igazából ebből kb 10kg lejött a szüléssel, és utána a gyermekágyi időszak alatt még 5, ami egészen biztosan nem diétának vagy mozgásnak tudható be, mert egyiket sem csináltam, szóval az még mindig a maradék terhességi extra volt.
A babámnak a kórházban többször mérték a cukrát, tökéletes volt mindig.
5ös soha nem bunoztel?
Diéta mellett 8 kg plusz? Nem sok az?
Én amúgy nem tartottam szigorú diétát ha meg kivtam 1 sütit stb meg ettem csak nem tömtem magamba az édességet. Nekem ha jól emlékszem 7.8 volt.
1 es voltam
Utolsó az épp határon van.
Én azt mondom az dietazzon veszetten akinek terhelesre 9-10 jön ki. Na az brutal.
5-ös vagyok.
63 kilóval estem teherbe, 71 kilóval mentem szülni. Szülés után 62 kiló voltam. A kisfiam 3570 g-mal született. Egyetlen egyszer sem bűnöztem. Naponta 3 étkezésnél mértem a cukrom előtte-utána. Ez heti 42 mérés és legfeljebb kéthetente egyszer ugrott 6.8 fölé a cukrom a 60 perces mérésnél.
(Anyósom szerint pedig ráaszódtam a hasamra, úgyhogy tényleg nem gondolom soknak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!