Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért olyan nehéz egy nem független férfinak egy szeretőt találni így 40 hét közel?
Figyelt kérdés
Írhat független és nem független is.2022. jún. 10. 06:58
1/21 anonim válasza:
Pl. mert egy qrva mondatot nem tud értelmesen, magyar nyelven leírni.
2/21 A kérdező kommentje:
Na ja. Telefon át írja. Én még még félig alszom
2022. jún. 10. 07:02
4/21 anonim válasza:
"Na ja. Telefon át írja. Én még még félig alszom"
Ilyen esetben érdemes tartózkodni a nyilvánosság előtt való megjelenéstől, hogy ne égesd magad.
5/21 A kérdező kommentje:
3as. Persze hogy fel! Naná!
2022. jún. 10. 07:10
6/21 anonim válasza:
Azért, mert senki sem akar 3. fél lenni, és elpocsékolni éveket az életéből egy olyan férfira, akivel úgysem lesz előrelépés.
Olyan persze van, hogy tök random helyen, pl. munkahelyen megismerik egymást és kialakul a vonzalom, de az sem egy szerencsés helyzet.
7/21 anonim válasza:
Nem "...40-hez közel"-t akartál írni? Már 2 alkalommal is bővítetted a kérdésed és ezt még nem vetted észre?
Válaszolva a kérdésedre: azért nehéz, mert a nem független férfi félrekefélését nem minden nő tudja elviselni.
Miért nem válik el?
Ja, a szexpartner nem hajlandó főzni, mosni, vasalni stb. rá? Értem.
8/21 anonim válasza:
Mert szintet lépett az életedben az instant karma. Már azelőtt beszopod, hogy egyáltalán összejönne. :D
10/21 A kérdező kommentje:
9..esNem kurvát keresek. Amúgy van szerencsére.
2022. jún. 10. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!