Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik jobb Tinderen, ha nincsenek matcheid, vagy ha vannak, viszont egy idő után hirtelen ghostingolnak?

Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 12:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A ghostingolás több szintel feljebb van

Odáig el is kéne jutni hogy ghostingolni lehessen az embert.

Aki odáig sem tud eljutni, annak nyilván rosszabb

2022. jún. 9. 13:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Nyilván az a rosszabb ha nincs matched sem. Ha férfiként vannak, akkor a külsőd igencsak rendben van. Ghostingolásnál pedig a személyiségeddel van baj, amit szerintem sokkal könnyebb fejleszteni mint mondjuk megváltoztatni egy torz külsőt.
2022. jún. 9. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:
A kettő között állok. Vannak match-eim, de azt, hogy nem írnak vissza, nem nevezném ghostingolásnak. Jó lenne, ha legalább beszélgetni lehetne, mielőtt eltűnnek. :D
2022. jún. 9. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
egyik se jó
2022. jún. 9. 13:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyik se jó.
2022. jún. 9. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Jobb a ghostingos.
2022. jún. 9. 14:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, mert ma már mindenre ráfogják, hogy ghostingolás.

NEM ghostingolás, ha match után nem ír vissza. Ezernyi oka lehet. Valószínűleg csak talonban tart, de lehet, hogy tényleg ritkán van fent vagy azon ritka normális nők egyike, aki nem tart több vasat a tűzben és végigviszi a randit azzal, akivel előbb kezdett el írogatni és ha az nem sikerül ugrik a következőre és a következőre, nem pedig párhuzamosítja a folyamatokat, mint egy HR-es az állásinterjút.

Az sem ghostingolás, ha hirtelen pár napig semmi reakció, bármi oka lehet. Nem fog az ismerkedés elején beszélni bizonyos dolgokról, a legtöbb nő taktikázik. Ezernyi oka lehet, amit nem akar megosztani veled.

Ghostingolás az, amikor látszólag minden ok nélkül teljesen letilt egyik pillanatról a másikra úgy, hogy előzetesen a "sziánál" meg a pár soros valamiknél komolyabb beszélgetés alakult ki.

Illetve élőben az, amikor számot, Facebookot, Instát, akármit cserél veled, minősített eset, ha ő kezdeményezi és utána a telefont nem veszi fel, aztán ha pár óra múlva/másnap újra próbálod már le vagy tiltva, üzenetekre nem válaszol, esetleg úgy tilt le, hogy még nem is írogatsz neki, csak semmi válasz, de elolvasta, pár nap múlva meg már a teljes letiltás.

2022. jún. 9. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Pár hónap match után végleg töröltem. Nem az én világom. Ki kell tűnni külsőre, hogy legalább elkezdhessen valaki ghostingolni.
2022. jún. 9. 14:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Ghostingolás alatt nem azt értem amikor nem írnak vissza, hanem amikor minden jól megy, sokat beszélgettek, jól elvagytok, és egyszer csak eltűnik 😃
2022. jún. 9. 15:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor viszont vissza lehet vezetni arra, hogy te írtál valami olyat, ami miatt offolt (ne feledd: a nők nem azonnal fognak offolni, főleg ha olyasmi miatt nem kellesz nekik, ami miatt az ő társadalmi megítélésük romlik. Például ha leírod, hogy mi a szakmád, mit dolgozol, akkor nem azonnal fog offolni, hanem addig kérdezget, akár még napokig, amíg talál valami olyan okot, amivel legit lesz számára az, hogy téged kioffol. Ráadásul itt csak nagyfokú emberismerettel lehetnek sejtéseid. Ha nem talál ilyen okot, akkor is a ghosting valószínűsége fog nőni, hiszen nem tudja lezárni a társalgást olyannal mondjuk, hogy "Ne haragudj, de nekem ez túl nagy távolság lenne, az elején jó ötletnek tűnt, de tényleg nem oké a távkapcsolat." vagy "Ne haragudj, de nekem ez vagy az nem fér bele, tudom, hogy most hülyének tartasz, de nekem tényleg fontos, hogy... (pl. xy kaját/zenét/filmet/elfoglaltságot szeresse/ne szeresse, bizonyos csillagjegyű legyen, stb.)

Vagy van az, amikor az exéről nem tud leszakadni, esetleg a több vasat tart a tűzben és más lett a befutó.

Az első esetből tudsz tanulni, a második kettőből nem, csak magadat mérgezed, ha ezeknél is magadban keresed a hibát. És mivel nem ismered a másikat, nehéz eldönteni, hogy melyik opció áll fenn.

2022. jún. 9. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!