Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel férfit/fiút párkeresését megtámogatnának havi 1 millióval akkor sikeresebben menne neki a csajozás?
Ja, mindenkit lepontoztam, aki nem támogatja!
10#
Nem tartom magam incelnek, de tény, hogy sikertelen vagyok a nőknél. Minden próbálkozásom kudarcba fullad. Az okok változók. A külsőm, nem vagyok elég érdekes, nem vagyok elég spontán (ezt általában úgy értik, hogy nincs pénzem csak úgy hirtelen egy 1 hetes külföldi 5 csillagos utazásra minimum 2 havonta, vagy ide-oda elvinni minden nap ahol ott lehet hagyni minimum pár 10ezret). Igen, lehet mondani hogy én találom meg ezeket. Csakhogy, az átlagos lányok szóba sem alnak velem a külsőm miatt, mert átlagos vagyok. (Többen is mondták már, hogy teljesen átlagos vagyok, egyáltalán nem csúnya.)
Szóval havi 1 millából tudnék én is adni a külsőmre, érdekesebb hobbykat űzni, ide oda elugralni mert van miből. Csakhogy nem akarok. Nem akarok azért "értékes" lenni egy nőnek, mert van pénzem.
10,
Márkás ruha nélkül nem mersz megszólítani egy nőt? Mit csinálsz a strandon?
13-as, nem sokat, mivel kövér vagyok, nem járok strandra, csak ilyen eldugott tavakra, folyókra.
10#
Nem hiszem. Aki a természete miatt incel, azt millával is kerülik a normálisak. Az aranyásók meg csak addig maradnak, amíg van mit fejni.
Ha amiatt mert rosszul öltözködik, néz ki, mert szegény, vagy nagyon spórol, és önbizalomhiánya van, az se megildás. Hosszú távon neki is csak addig tart a csajozás, amíg pénze van, mert amint elfogy, megint önbizalomhiánya lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!