Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel férfit/fiút párkeresését megtámogatnának havi 1 millióval akkor sikeresebben menne neki a csajozás?
Ha lenne pénze, a külsejére fogná. Ha jól nézne ki, akkor a farka méretére. Ha nagy farka lenne, akkor a személyiségére, hogy ő "túl rendes".
Ezeknek az élete csak a kifogásokról szól.
"Ha lenne pénze, a külsejére fogná."
Most is arra fogom. De ha lenne pénzem, akkor ezen tudnék változtatni. Főleg ha csak úgy kapnék havi 1 milliót és nem kellene dolgoznom.
Igen! Az én önmegvalósításomat a pénzhiány gátolja.
Főleg az olyanokon segítene, akik minden téren fejlesztésre szorulnak. Mert akinek csak mondjuk fogyni kell egy picit, a többi viszont ok, ott valóban kidobott pénz lenne.
De nekem kéne egy jó kocsi, jó lakás, kondibérlet, márkás ruhák, órák, cipők, stb. Felsorolni is lehetetlen. Ezek kellenének ahhoz, hogy megfelelő nőt meg merjek szólítani egyáltalán. A sikerről még nem is beszéltünk. Meg különben is, mi az az 1 millió manapság?
Én egyetértek a kérdezővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!