Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Photofeeleren 2.1 pontot kaptam, tényleg ennyire ronda vagyok?

#19 Ezt minek nekem címezted?
Csak idéztem 17et xd

Én egyszer arra voltam kíváncsi, hogy hogy pontoznak a fiatalabbak, és idősebbek. Kétszer töltöttem fel ugyanazt a képet, viszont az egyiknél a beállítás, hogy csak a 18-34 év közötti nők pontozhatnak, a másiknál a 34+osok. Hát az utóbbinál 1.5 pontal jobb jött ki :D Kár, hogy az előbbiből keresgélnék.

#22: Igen, a 34+-osak már lejjebb adják az igényeket külsőben, cserébe viszont egzisztenciában és személyiségben lesz magasabb az igényük. És egyikben sem úgy, amit itt nagyon szeretnek kisarkítani. Mert nem kell gazdagnak lenned, csak hozd az ő szintjét, ami lehet, hogy az, hogy évi 1-2 milliót elnyaral, autót tart fenn, stb. Amit 2-300 ezerből nem fogsz tudni, csak ha a teljes jövődet feláldozod, semmit nem takarítasz meg.
Ahogy a személyiség se csak annyi, hogy ne legyél nőgyűlölő meg frusztrált, hanem sokszor olyanokon csúszik el, hogy neki már kész kiépített élete, rutinjai vannak és abba vagy beleillesz, vagy jöhet a következő.
És eközben ő maga sem veti meg sokszor továbbra sem a laza kalandokat. Ezt teszteltem már Tinderen különböző profilokkal. Átlagos férfi külsővel ezek a nők dobálták a shit teszteket, látszott, hogy nagyon érdekli őket a személyiségem, vagyis hogyan fogunk működni hosszútávon. Mikor jó pasiként írtam ki akár provokatív szöveget, hogy csak szexkapcsolatot keresek, akkor csak ezzel kapcsolatos dolgokról szerettek volna meggyőződni, hogy nincsenek-e fura perverzióim meg ilyesmi, aztán már mehetett is volna a tali. Haverokkal kipróbáltuk élőben is, valóban volt szex, mert gyanús volt, hogy ennyire könnyen megy, feltételeztük, hogy csak trollkodik a csaj, de nem. Tényleg felhívta magához a srácot.
Átlagos férfiként ha kiírod, hogy csak szexkapcsolatot keresel, 0 matched lesz egy hónap után is. Vagy hivatásos, vagy onlyfans követő gyűjtő vagy troll. De olyan nem lesz, hogy bejelentkezik webkamerán és ténylegesen lesz is tali a végén.
És azt egyetlen nő sem tudja nekem megmagyarázni, hogy nincs baj a külsejével annak a férfinek, aki szexre nem üti meg a mércét, ugyanakkor komolyra (hogy minden nap mellette ébredjen a nő) viszont alkalmas lenne és emögött nincs semmi hátsó szándék. Ez logikailag megmagyarázhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!