Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Photofeeleren leszerepeltem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Photofeeleren leszerepeltem. A PUA oktatóm mégis azt mondta, nem lennék rossz pasi, csak meg kéne tanulnom kezelni a női Shit Teszteket. Hazudott?

Figyelt kérdés

2021. dec. 15. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
XD
2021. dec. 15. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
A PUA oktatóddal együtt szoktátok gyártani a trollkérdéseket itt a gyakorin, vagy ő egy másik platformon idétlenkedik?
2021. dec. 15. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:
98%
A PUA oktatód olyan, mint az egy régi rajzfilmben a karate-tanár, amikor előad egy buzdító lelkifröccsöt valamelyik főszereplőnek. Utána rögtön: "Ne felejtsd befizetni a tandíjat!"
2021. dec. 15. 19:24
 4/11 anonim ***** válasza:
98%
Gyere össze a puja oktatóddal akkor 😆
2021. dec. 15. 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Hívni kell a puaszedőt.
2021. dec. 15. 19:32
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Ha van pénzed PUA oktatóra, akkor szerintem menj el egy stylist-hoz, valszeg az is segít.

Amúgy mikor egy asperger gyanús (nagyon gyanús) ismerősöm mesélt a kapcsolatairól, akkor jöttem rá, hogy miért gondoljátok ezeket teszteknek.

Szerintem érdemes lenne romantikus filmeket nézned.

2021. dec. 15. 19:33
 7/11 anonim ***** válasza:
11%
Ha Photofeeleren a külsődre nem tudsz elérni legalább egy 8-ast, akkor semmilyen shit teszt nem lesz, mivel szóba sem állnak majd veled a nők (az alsó szűk 5%-ot leszámítva, azt meg ne kívánd magadnak:D)!
2021. dec. 15. 20:39
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Pua oktató?😅 Na ezen a ponton buksz meg a csajoknál.
2021. dec. 16. 00:08
 9/11 anonim ***** válasza:
96%

8.

Anélkül is megbukna, csak még le is húzta egy svindler.

2021. dec. 16. 00:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Most tényleg előszedve a józan paraszti észt:

Szerinted az mekkora üzlet és bevételi lehetőség a "PUA-oktatódnak", ha eléd áll és azt mondja: "Béla, nagyon gáz az is ahogy kinézel és az egész fellépésed. Ezek alapján soha nem lesz nőd."

Ugye, hogy semennyire.

Amúgy, amit a 6-os írt: lehet, hogy jobban jársz mondjuk ugyanennyi pénzért egy jó fodrásszal és stylisttal, jobb ruhatárral. És itt most jobb ruhák alatt nem a méregdrága márkákra gondolok, hanem az egyéniségedhez passzoló, stílusos ruhákra. Hidd el, nagyon sokat dob egy ember fellépésén, ha jól öltözködik és ápolt a külsője.

2021. dec. 16. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!