Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Photofeeleren leszerepeltem. A PUA oktatóm mégis azt mondta, nem lennék rossz pasi, csak meg kéne tanulnom kezelni a női Shit Teszteket. Hazudott?
Ha van pénzed PUA oktatóra, akkor szerintem menj el egy stylist-hoz, valszeg az is segít.
Amúgy mikor egy asperger gyanús (nagyon gyanús) ismerősöm mesélt a kapcsolatairól, akkor jöttem rá, hogy miért gondoljátok ezeket teszteknek.
Szerintem érdemes lenne romantikus filmeket nézned.
8.
Anélkül is megbukna, csak még le is húzta egy svindler.
Most tényleg előszedve a józan paraszti észt:
Szerinted az mekkora üzlet és bevételi lehetőség a "PUA-oktatódnak", ha eléd áll és azt mondja: "Béla, nagyon gáz az is ahogy kinézel és az egész fellépésed. Ezek alapján soha nem lesz nőd."
Ugye, hogy semennyire.
Amúgy, amit a 6-os írt: lehet, hogy jobban jársz mondjuk ugyanennyi pénzért egy jó fodrásszal és stylisttal, jobb ruhatárral. És itt most jobb ruhák alatt nem a méregdrága márkákra gondolok, hanem az egyéniségedhez passzoló, stílusos ruhákra. Hidd el, nagyon sokat dob egy ember fellépésén, ha jól öltözködik és ápolt a külsője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!