Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül vagy egy rossz kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagy egy rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha valakinek csak nagyon rossz kapcsolat jut akkor maradjon inkább egyedül?

26f

#egyedül #Rossz kapcsolatban
2021. nov. 24. 15:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
5%

Nekem lett volna lehetőségem rossz kapcsolatra kétszer is, de nem mentem bele. Most a covid óta incelként tengtem életemet blackpill contentek fogyasztásával és így a közoktatásból kikerülve már nincs esélyem semmire (ugye Tinderen nem jön match).

Ha visszamehetnék az időben, belemennék azokba a rossz kapcsolatokba.

2021. nov. 24. 15:53
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Maradjon egyedül, vagy ha már benne van, szakítson hamar! Évekre tönkrevághat egy ilyen lelkileg.
2021. nov. 24. 15:53
 3/22 anonim ***** válasza:
8%

Aki lepontozott, azért tette, mert benne van az incel szó, vagy azért, mert jobb incelként, mint rossz minőségű kapcsolatban?

Amikor lehetőségem lett volna ezekre a kapcsolatokra (az egyiknél szexeltem is a lánnyal), még nem tudtam az online blackpill contentekről, ha a személyiségemmel jönnétek.

2021. nov. 24. 15:57
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül
2021. nov. 24. 15:58
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
#3: azért pontoztalak le, mert nem értek egyet azzal, hogy rossz kapcsolatot válasszon bárki is. Továbbá blackpill meg hasonló baromságokkal tömöd a fejed ahelyett, hogy rendbe hoznád az életed. Kiestél közoktatásból és azóta csak hülyeségekkel foglalkozol. Ezek mind hibás döntések voltak.
2021. nov. 24. 16:00
 6/22 anonim ***** válasza:
63%

Ez olyan dolog, mint az első munkahely. Először még bele kell menni, amibe tudsz, el lell tölteni benne legalább 2 évet, aztán lehet mérlegelni, válogatni, vagy kiesni ha nincs jobb.

Mentális egészség szempontjából nekem most sokkal jobb lenne.

2021. nov. 24. 16:02
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
5# Hibás, és KÉNYELMES, tegyük hozzá*
2021. nov. 24. 16:04
 8/22 anonim ***** válasza:

5: Az nem kiesés, hanem elvégzés volt igazából.

A munkahelyen meg már messze nem olyan jó hely ismerkedésre.

2021. nov. 24. 16:06
 9/22 anonim ***** válasza:
88%

3, a lepontozást én se értem, valószínűleg annak szólt, hogy a rossz kapcsolatot választanád. Bár ettől még teljesen hasznos a válasz. Mindenki maga dönt, mit tart jónak.

Ami viszont a személyiséget illeti, nem a különböző fórumok miatt lesz valaki kevéssé vonzó mások számára. Bár persze bőven hozzájárulnak azok is a személyiség alakulásához. De alapvetően az téved ezekre az oldalakra és ragad rajtuk, tud velük azonosulni, aki eleve érintett, vagy annak érzi magát. Ami meg többnyire a szociális fejlettségen múlik, ami kihat a személyiség teljes fejlődésére. Szóval véleményem szerint simán a szocializációból indul a sikertelenség, amiből még a sok incel baromság.

Kérdező, bármikor és bármeddig inkább az egyedüllét, mint egy rossz kapcsolat.

A rossz kapcsolat röghöz köt és lehúz. Az egyedüllét pedig lehetőséget rejt arra, hogy társra találj. Az más kérdés, hogy sikerül-e, de én mindig is boldogabb voltam egyedül, mint egy olyan kapcsolatban ami haldoklik. Sokkal jobb társaság vagyok magamnak, mint egy olyan ember, aki teli van feszültséggel és ezzel megmérgezi a környezetét. Márpedig egy rossz kapcsolatban kölcsönösen feszültek a felek, hiszen semmi kedvük a másik társaságához. Egyedül nincs vita, nincs harc, nincs idegeskedés és bántódás. Viszont a rossz kapcsolatban is ott van a fentebbek mellett a magány és a vágy egy rendes társra, vagy épp a testiségre egy vonzó emberrel. Amit szintén bűntudat nélkül kiélhetsz, ha egyedül vagy. Ha máshogy nem, pénzért.

2021. nov. 24. 16:08
 10/22 anonim ***** válasza:
82%

Szar házasságból visszatekintve inkább az önfejlődésemre önismeretemre művelődésemre világlátásomra kellett volna szánni azokat az időket amikor egyből beleugrottam ebbe a kapcsolatba.

Bár akkor most nem lenne az okos gyönyörű gyermekem, de nem lenne egy idegileg kikészítő férjem aki a közös gyerek miatt már mindig itt lesz az életemben. Ha válok akkor is.

Ha megtettem volna amit az első mondatban írtam, lehet hogy sok magányos időszakom lett volna de egy méltóbb kapcsolatban élnék, úgy gondolom. Aztán az is lehet hogy nem.

Mai fejjel azonnal lépnék ha intő jelek jelennek meg, nincs olyan hogy megalkuvás. Ez szarabb mint a magány, inkább hullám vasút, ami felőröl teljesen.

2021. nov. 24. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!