Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül vagy egy rossz kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagy egy rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha valakinek csak nagyon rossz kapcsolat jut akkor maradjon inkább egyedül?

26f

#egyedül #Rossz kapcsolatban
2021. nov. 24. 15:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
1. Valamiért nem veszik tudomásul hogy nem mindenki tud összehozni egy kapcsolatot, és aki így jár az nyilván meg fog keseredni.
2021. nov. 24. 16:15
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Egyedül. Nálam értelmezhetetlen egy rossz kapcsolat. Az kb lakótárs szint.
2021. nov. 24. 16:41
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
Igen.
2021. nov. 24. 16:47
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

11: Igen. Az itt lévő többsége azt hiszi, férfiként elég csak felmenni valamilyen appra és válogatni a sok nő között, ha ez nincs meg, akkor meg elég önfejleszteni és már jönnek is a nők.

Én az egyetem alatt szerencsésen belekerültem egy olyan társaságba, amiből kijöhetett volna "valami". Most, hogy az egyetemi buliknak vége, már nem jön fel többé semmi, ráadásul lassan már önmagában az is red flag lesz a nőknél, hogy ennyi idősen még nem volt hosszú távú párkapcsolatom.

Ha belementem volna abba a rossz kapcsolatban azzal a minden szempontból low end + szemét kövér csajjal, idővel lehetséges, hogy összemelegedtünk volna és megszoktuk volna egymást, vagy az is lehet, hogy én hagytam volna ott és legalább tudnám, hogy ez időpocsékolás nekem. Így most nem tudom és nem is fogom megtudni.

2021. nov. 24. 17:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül.

Nem is kérdés.

2021. nov. 24. 17:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül.
2021. nov. 24. 18:08
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
Egyedül!
2021. nov. 24. 18:17
 18/22 anonim ***** válasza:
80%

Biztos van az a szintű kétségbeesés a szeretetre, amikor egy rossz kapcsolat is jobbnak tűnik. De akinek vannak jó egyéb szociális kapcsolatai, tud mélyeket beszélgetni haverokkal, normálisak a szülei, testvérei, munkatársai... stb., leköti sok élmény, értelmesnek tartja a munkáját... stb., szóval elégedett egyedül is önmagával és vannak tervei, az jól fogja magát érezni pár nélkül is. Ha meg jön, az a hab a tortán és nagy ajándék, és egyenrangú, értékes emberek találkozása - nem kitoporzékolt elvárás, ami alá-fölé rendelt viszonyt eredményez.

Egyébként még egy jó kapcsolatban sem szerencsés, ha a párod az egyetlen kapaszkodód és mércéd. Kell az ember egészségéhez, hogy többféle kapcsolatban is kapjon szerepet és sokféle ember szemével lássa magát. Az egy sokkal reálisabb énképet eredményez.

2021. nov. 24. 18:30
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy kit kérdezel. A nők az egyedüllét, a férfiak a rossz kapcsolat mellett teszik le a voksukat, a valóság ezt mutatja.
2021. nov. 24. 18:37
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A valóság inkább azt mutatja, hogy azok a típusú férfiak (és azért nők is), mégis ha akad egy jelentkező, inkább egy szerető mellett teszik le a voksukat. Vagyis hát általában pont, hogy nem akarják letenni sehová se, amíg nem muszáj, nehogy felelősséget kelljen vállalni vagy elveszíteni egy lehetőséget, csak arra sodródnak, amerre épp kényelmesebb és addig kerülik a konfliktust, amíg rájuk nem borul a bili.
2021. nov. 24. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!