Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként 4.7-re értékelik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként 4.7-re értékelik a külsőmet Photofeeleren. Az már jónak számít?

Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 20:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Ha neked tetszik, akkor jó. Más haszna nincs.
2022. máj. 9. 20:46
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
A 10 ből vagy az 5 ből?
2022. máj. 9. 20:46
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Azzal már beiratkozhatsz az OKJ 52 154332 53 "erotikus táncművész" tanfolyamra.
2022. máj. 9. 20:48
 4/20 A kérdező kommentje:
10-ből
2022. máj. 9. 20:48
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Akkor átlagos. 4 től 7 ig az.
2022. máj. 9. 20:49
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Hány szavazatból? Ugyanis photofeeleren nincs olyan, hogy 4.7-re értékelnek valakit. 4 opció van, amiből választani lehet a szavazás pedig középértékről indul az értéked pedig ennek függvényében mozdul el lefele vagy felfele (továbbá a szavazó szavazási szokásai alapján a platform súlyoz és még normalizál is, de ezt hagyjuk, csak összezavar téged). Kb. 20 szavazat után már egy kezdetleges trendet megfigyelhetsz. Nézd meg a nyers adatokat a data tabon, ott látod a valóságot, hogy hogyan értékeltek. Ha 20 szavazat már megvolt, akkor 4.7 átlag alattit jelent, de inkább hagyd, hogy 60-80 szavazat összejöjjön.

Én 3.5-ig engedtem lemenni, mielőtt megállítottam a szavazást, szinte mindenki abszolút rondának látott. Nem meglepő módon soha nem is volt senkim :D. Micsoda véletlen egybeesés :D.

2022. máj. 9. 20:52
 7/20 Mathus ***** válasza:
91%
a kérdésre: a múltkor mikor a 200. ugyanilyen kérdés elhangzott akkor megnéztem az oldalt. ugyanaz a lehúzós sz*r, mint a többi fényképes randioldal. ha nem fizetsz elő, akkor többszáz fényképet kell értékelned, hogy a saját értékelésedet láthasd. namost, hogy túllegyen az emberfia a 200+ indiai és afro "PUA" fényképén, nyomogat észnélkül random, mint állat, hogy ledarálja a penzumot. szerintem az ott kapott pontszámod ennyit ér. mi lenne, ha egy hús-vér nőt kérdeznél meg, mert úgyis azoknál akarsz bevágódni.
2022. máj. 9. 21:00
 8/20 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem tudod értelmezni vagy nem tudsz angolul akkor csinálj egy screen capture-t az data tabról és töltsd fel ide, majd én segítek. De a szavazatok számát tudnunk kell, anélkül ez még semmit se ér.
 9/20 anonim ***** válasza:
6.2 :d.
 10/20 anonim ***** válasza:
25%

Hús-vér nő szerinted mikor lesz őszinte és kockáztatja, hogy esetleg valakinek elgurul a gyógyszer és ott helyben eltöri az állkapcsát? A nők 99.9% (beleértve anyukádat, nagymamát, szomszéd Julika nénit) nem fogja neked elmondani az igazságot. Soha. Photofeeler jó oldal, nekem is kihozta a valóságot, nem fizettem elő. Tinder is szintén jó oldal, ha csak árazni akarod magad.

2022. máj. 9. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!